کد خبر: ۴۹۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸

شبکه بانکی، بستر توسعه اقتصادی کشور

مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌ها و طرح‌های تولیدی یکی از ضروریات امروز اقتصاد کشور است. بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، خدمات و ... نیازمند همراهی شبکه بانکی هستند و بدون این همراهی، اقتصاد با مشکلات زیادی رو به رو می‌شود. نگاهی به شرایط و اوضاع اقتصادی کشور به فهم بهتر موضوع کمک می‌کند.
شبکه بانکی، بستر توسعه اقتصادی کشور

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:مشخصه و ویژگی مهم اقتصاد کشور، نفت محور بودن است. در این اقتصاد تک محصولی، سهم اصلی درآمد‌های ناشی از صادرات، از این حوزه است که این ویژگی، به همراه تحریم‌های ناعادلانه، شکنندگی اقتصاد را افزایش داده است.

در شرایط کنونی نیاز اصلی صنعت نفت ایران و به طور کلی حوزه انرژی، جذب سرمایه‌گذار و تأمین مالی پروژه‌هاست. سرمایه‌گذاری همانند خونی در رگ‌های صنعت نفت است که نبود آن، خسارت‌های زیادی به این صنعت استراتژیک وارد می‌کند. تحریم‌ها، صنعت نفت ایران را از فرصت جذب سرمایه‌گذاری خارجی تا حد زیادی محروم کرده است که حل این چالش تنها با کمک گرفتن از توان و ظرفیت‌های داخلی امکان پذیر است.

نقش حیاتی بانک‌ها در تامین منابع مالی پروژه‌های بزرگ به ویژه حوزه انرژی و صنایع دیگر، ضرورت هم‌افزایی صنایع و بانک‌ها برای نقش‌آفرینی بیشتر در توسعه اقتصادی کشور را افزایش داده است. شبکه بانکی در سال‌های اخیر با وجود اینکه خود نیز گرفتار تحریم‌ها است و در مبادلات مالی و پولی خود در سطح بین الملل با مشکلاتی رو به رو شده، اما توانسته است نقش خود را به خوبی ایفا کند. بدون اغراق می‌توان گفت که بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌هایی که در سال‌های اخیر به بهره برداری رسیده، نتیجه حمایت شبکه بانکی از حوزه‌های صنعتی و تولیدی است.

به عنوان نمونه مشارکت بانک رفاه کارگران در پروژه‌های تولیدی و صنعتی به عنوان یکی از بانک‌های با سابقه درخشان و خوشنام کشور، تاییدکننده این موضوع است.

بانک رفاه کارگران یکی از بانک‌های مهم تجاری کشور است که هماهنگ و همگام با سیاست‌های بانک مرکزی و برنامه‌های توسعه اقتصادی کشور، همواره تلاش کرده است تا با راهبردی پویا و منسجم پشتیبان تولید و صنعت کشور باشد. امروزه این بانک با استفاده از ظرفیت‌های خود در تعامل با هلدینگ‌های بزرگ حوزه انرژی و سایر شرکت‌های تولیدی، حضور پر رنگ تری در اقتصاد دارد. مهم‌ترین ظرفیت این بانک در این حوزه، سرمایه آن است.

چند سال قبل سرمایه بانک در سطح پایینی قرار داشت و این موضوع مانعی بود که به مجموعه اجازه حضور در بازار‌های بزرگ کشور را نمی‌داد، اما امروزه بانک رفاه کارگران با سرمایه ۶۲۰ هزار میلیارد ریالی نه تنها برای تعامل با هلدینگ‌های بزرگ اقتصادی مانعی ندارد، بلکه به پشتوانه این سرمایه و نیروی انسانی تحصیل‌کرده و با تجربه، گام‌های مهمی برای حضور در عرصه‌های مختلف اقتصادی و کمک به رونق تولید و اشتغالزایی برداشته است.

برگزاری نشست با مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی، خودرو سازی، فولاد و ... در سال جاری، نویدبخش این نکته مهم است که در آینده شاهد حضور مؤثرتر بانک رفاه کارگران در عرصه‌های اقتصادی کشور و افتتاح طرح و پروژه‌هایی خواهیم بود که منافع آن نصیب هم‌وطنان به ویژه قشر شریف کارگران و بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی به عنوان مهم‌ترین صاحبان این بانک خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر