کد خبر: ۴۹۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸

شبکه بانکی، بستر توسعه اقتصادی کشور

مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌ها و طرح‌های تولیدی یکی از ضروریات امروز اقتصاد کشور است. بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، خدمات و ... نیازمند همراهی شبکه بانکی هستند و بدون این همراهی، اقتصاد با مشکلات زیادی رو به رو می‌شود. نگاهی به شرایط و اوضاع اقتصادی کشور به فهم بهتر موضوع کمک می‌کند.
شبکه بانکی، بستر توسعه اقتصادی کشور

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:مشخصه و ویژگی مهم اقتصاد کشور، نفت محور بودن است. در این اقتصاد تک محصولی، سهم اصلی درآمد‌های ناشی از صادرات، از این حوزه است که این ویژگی، به همراه تحریم‌های ناعادلانه، شکنندگی اقتصاد را افزایش داده است.

در شرایط کنونی نیاز اصلی صنعت نفت ایران و به طور کلی حوزه انرژی، جذب سرمایه‌گذار و تأمین مالی پروژه‌هاست. سرمایه‌گذاری همانند خونی در رگ‌های صنعت نفت است که نبود آن، خسارت‌های زیادی به این صنعت استراتژیک وارد می‌کند. تحریم‌ها، صنعت نفت ایران را از فرصت جذب سرمایه‌گذاری خارجی تا حد زیادی محروم کرده است که حل این چالش تنها با کمک گرفتن از توان و ظرفیت‌های داخلی امکان پذیر است.

نقش حیاتی بانک‌ها در تامین منابع مالی پروژه‌های بزرگ به ویژه حوزه انرژی و صنایع دیگر، ضرورت هم‌افزایی صنایع و بانک‌ها برای نقش‌آفرینی بیشتر در توسعه اقتصادی کشور را افزایش داده است. شبکه بانکی در سال‌های اخیر با وجود اینکه خود نیز گرفتار تحریم‌ها است و در مبادلات مالی و پولی خود در سطح بین الملل با مشکلاتی رو به رو شده، اما توانسته است نقش خود را به خوبی ایفا کند. بدون اغراق می‌توان گفت که بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌هایی که در سال‌های اخیر به بهره برداری رسیده، نتیجه حمایت شبکه بانکی از حوزه‌های صنعتی و تولیدی است.

به عنوان نمونه مشارکت بانک رفاه کارگران در پروژه‌های تولیدی و صنعتی به عنوان یکی از بانک‌های با سابقه درخشان و خوشنام کشور، تاییدکننده این موضوع است.

بانک رفاه کارگران یکی از بانک‌های مهم تجاری کشور است که هماهنگ و همگام با سیاست‌های بانک مرکزی و برنامه‌های توسعه اقتصادی کشور، همواره تلاش کرده است تا با راهبردی پویا و منسجم پشتیبان تولید و صنعت کشور باشد. امروزه این بانک با استفاده از ظرفیت‌های خود در تعامل با هلدینگ‌های بزرگ حوزه انرژی و سایر شرکت‌های تولیدی، حضور پر رنگ تری در اقتصاد دارد. مهم‌ترین ظرفیت این بانک در این حوزه، سرمایه آن است.

چند سال قبل سرمایه بانک در سطح پایینی قرار داشت و این موضوع مانعی بود که به مجموعه اجازه حضور در بازار‌های بزرگ کشور را نمی‌داد، اما امروزه بانک رفاه کارگران با سرمایه ۶۲۰ هزار میلیارد ریالی نه تنها برای تعامل با هلدینگ‌های بزرگ اقتصادی مانعی ندارد، بلکه به پشتوانه این سرمایه و نیروی انسانی تحصیل‌کرده و با تجربه، گام‌های مهمی برای حضور در عرصه‌های مختلف اقتصادی و کمک به رونق تولید و اشتغالزایی برداشته است.

برگزاری نشست با مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی، خودرو سازی، فولاد و ... در سال جاری، نویدبخش این نکته مهم است که در آینده شاهد حضور مؤثرتر بانک رفاه کارگران در عرصه‌های اقتصادی کشور و افتتاح طرح و پروژه‌هایی خواهیم بود که منافع آن نصیب هم‌وطنان به ویژه قشر شریف کارگران و بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی به عنوان مهم‌ترین صاحبان این بانک خواهد شد.

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.