کد خبر: ۴۹۳۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

کارگران نقش ویژه‌ای در بهره وری اقتصادی کشور دارند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه کارگران نقش ویژه‌ای در بهره وری اقتصادی کشور دارند گفت: دولت چهاردهم بهبود محیط کسب کار را با تعامل بخش تعاونی و خصوصی به طور جدی پیگیری می‌کند.
کارگران نقش ویژه‌ای در بهره وری اقتصادی کشور دارند

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:«احمد میدری» در اختتامیه بیست و چهارمین نمایشگاه صنعت ساختمان اظهار کرد: باید ارتباط دولت با بخش خصوصی و تعاونی را ساماندهی کنیم. مشکل ما نداشتن سازمان و ارتباط دهی بین بخش خصوصی و تعاونی است تا نظرات و راهکار‌ها را پیگیری کنیم.

وی اضافه کرد: در حوزه روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موضوعات مختلف در حوزه درآمد بیمه‌ها و بهره وری مشاغل بررسی می‌شود تا به خروجی نهایی که افزایش بهره وری است دست یابیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به وضعیت دستمزد نیروی کار گفت: هریک از شرکای اجتماعی از منظر صنفی خود به موضوع دستمزد نگاه می‌کنند و دولت نیز باید با نگاه همه جانیه این موضوع را مورد توجه قرار دهد.

میدری با بیان اینکه کارگران نقش ویژه‌ای در بهره وری اقتصادی کشور دارند افزود: وزارت کار از واحد‌های تولیدی حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: در اقتصاد کشور واحد‌های کارآمد وجود دارد که باید از آنها حمایت کنیم و در این مسیر از بنگاه‌های اقتصادی ضعیف نیز حمایت خواهیم کرد، اما اگر در دوره‌های بلند مدت بین منافع مردم و منافع بنگاه خاص قرار بگیریم باید منافع مردم مدنظر قرار گیرد.

میدری عنوان کرد: با توجه به اینکه حدود ۶۰۰ شرکت زیر مجموعه و تابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند موضوع بهبود زیرساخت‌های انرژی توسط دولت چهاردهم در حال پیگیری جدی است و ما در وزارت رفاه بهبود بهره وری و ارتقای اقتصادی این شرکت‌ها را دنبال می‌کنیم.

وی اضافه کرد: بخش تعاونی ظرفیت بسیار بالایی برای ایجاد و بهبود نیرو‌های خورشیدی در کشور دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ۲۴ میلیون مسکن در کشور داریم گفت: از این تعداد یک میلیون واحد مسکونی هوشمند هستند.

وی خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت بخش خصوصی و تعاونی برای هوشمند کردن واحد‌های مسکونی با هدف بهینه سازی مصرف انرژی با استفاده از فناوری‌های نوین بهره ببریم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نتانیاهو: توافق با ایران باید شامل تخریب تاسیسات هسته‌ای باشد نتانیاهو: توافق با ایران باید شامل تخریب تاسیسات هسته‌ای باشد
نتانیاهو گفت توافق هسته‌ای با ایران تنها در صورتی قابل قبول است که شامل تخریب تاسیسات هسته‌ای ایران و برچیدن تجهیزات تحت امر ایالات متحده باشد.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
تکلیف تاثیر معدل دوره یازدهم در کنکور مشخص شد تکلیف تاثیر معدل دوره یازدهم در کنکور مشخص شد
شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاثیر مثبت دوره یازدهم داوطلبان در کنکور موافقت کرد. بر این اساس معدل داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ در دوره یازدهم به صورت مثبت محاسبه خواهد شد
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
درخواست قالیباف از دولت درباره توافقنامه ایران و روسیه درخواست قالیباف از دولت درباره توافقنامه ایران و روسیه
رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در پاسخ به اخطار یکی از نمایندگان درباره عدم‌اطلاع نمایندگان از مفاد توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه، از دولت خواست لایحه مربوطه را هرچه زودتر به مجلس ارائه دهد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر