کد خبر: ۴۹۳۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
در اقدامی از سوی مهندسان شرکت ملی صنایع مس

بگ فیلتر‌های کارخانه ذوب مس خاتون آباد استانداردسازی شد

مهندسان کارخانه ذوب مس خاتون‌آباد در اقدامی ارزشمند با هدف افزایش راندمان تولید در این مجموعه، بگ فیلتر‌های این کارخانه را استانداردسازی کردند.
بگ فیلتر‌های کارخانه ذوب مس خاتون آباد استانداردسازی شد

مخاطب24:پوراسماعیلیان سرپرست واحد انتقال مواد کارخانه ذوب مس خاتون‌آباد با تشریح اقدمات انجام شده در راستای افزایش راندمان تولید اظهار کرد: آلایندگی بگ فیلتر‌ها یکی بزرگترین دغدغه‌های موجود صنعت مس است که خوشبختانه با تلاش همکاران این واحد، این آلایندگی رفع شده و به استاندارد بومی ذوب با توجه به شرایط جوی و موقعیت مکانی بگ فیلتر‌ها رسیده‌ایم و به صورت کامل تمام مسائل مجهول در مورد بگ‌فیلتر‌ها را حل کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: با تلاش همکاران عملیات، تعمیرات و کنترل فرایند، در حال حاضر در بحث نگهداری بگ فیلتر‌ها به یک استاندارد خاص در امور ذوب رسیده‌ایم که مختص و مورد نیاز خودمان است.

سرپرست واحد انتقال مواد کارخانه ذوب خاتون‌آباد، مرطوب‌سازی و انتقال حدود ۲۰۰۰ تن کانس و غبار عیار بالا که از سال‌های خیلی دور دپو شده بود را از دیگر اقدمات در این حوزه عنوان کرد و گفت: از مدار تولید خارج کردن انبار کنسانتره قدیم بدلیل راندمان پایین و هدررفت بالای کنسانتره، بازگرداندن حدود ۴۰۰۰ تن کنسانتره به خط تولید از ذون‌های شمالی انبار کنسانتره قدی و انتقال کامل خوراک کوره فلاش به انبار جدید از جمله اقدامات انجام گرفته است.

وی افزود: تغییر سیستم برداشت کنسانتره از انبار جدید از کرین سقفی به بیل مکانیکی بنا به دلایل فنی قابل توجیه، اصلاح ساختار انتقال کانس به استیم درایر با اضافه کردن یک نوار زیر سرند لرزان و رفع مشکل انتقال کانس نامنظم و معضل گیر کردن شوت استیم درایر و اصلاح خط بخار استیم درایر از دیگر اقدماتی بوده است که در راستای افزایش راندمان تولید در واحد انتقال مواد صورت گرفته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم
معاون اول رئیس‌جمهور در روایتی از وضعیت مدیریت کشور در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه با رژیم صهیونیستی بیان کرد: با فرماندهی فرمانده‌کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم؛ با برخی پیش‌بینی‌ها، ذخایر استراتژیک کشور را به وضعیّت بسیار خوب رساندیم.
دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟ دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟
احتمال دارد روزبه چشمی در تلاش برای لژیونر شدن باشد، اما در ایران بعید است او در تیمی غیر از استقلال بازی کند.
موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید
ارتش چین از یک موشکی رونمایی کرده است که امکان تغییر زاویه قائمه در جهت را با سرعت رکورد ۲.۶ ماخ فراهم می‌کند و می‌تواند تا حداکثر سرعت ۱۶ ماخ یعنی ۲۰،۰۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم گزارشگر ویژه حقوق بشر در فلسطین از سوی آمریکا نوشت: «فرانچسکا آلبانیز به‌خاطر بیان حقیقت و ایستادگی در برابر نسل‌کشی، اشغالگری و آپارتاید تحریم شده و در معرض قلدری قرار می‌گیرد اما حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد.»
واکنش با حساب و کتاب گنجی به رابطه‌های شکدم با ۱۲۰ نفر از مسولان به گفته کواکبیان! واکنش با حساب و کتاب گنجی به رابطه‌های شکدم با ۱۲۰ نفر از مسولان به گفته کواکبیان!
فعال رسانه‌ای اصولگرا در واکنش به ادعای نماینده پیشین مجلس درباره حضور کاترین شکدم در ایران و نوع روابطش با مسئولان نوشت: «عدد نمی‌فهمند!»
قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد
اپلیکیشن هوش مصنوعی جمینای (Gemini) شرکت گوگل اکنون می‌تواند از تصاویر ثابت، ویدئو تولید کند. البته برای این کار به اشتراک گوگل «AI Pro» یا «AI Ultra» نیاز است.
چالش‌های نگران‌کننده پیش‌روی مشاغل سخت و زیان‌آور چالش‌های نگران‌کننده پیش‌روی مشاغل سخت و زیان‌آور
سالنامه آماری تأمین اجتماعی در سال ۱۳۹۹ پرده از ابعاد نگران کننده‌ای از وضعیت فعلی بزرگترین نهاد بیمه‌گر کشور برداشته و ادعا کرده بیش از یک میلیون و صد هزار نفر از بازنشستگان فعلی پیش از موعد بازنشسته شده‌اند.
برگزیده
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر