کد خبر: ۴۹۳۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
در اقدامی از سوی مهندسان شرکت ملی صنایع مس

بگ فیلتر‌های کارخانه ذوب مس خاتون آباد استانداردسازی شد

مهندسان کارخانه ذوب مس خاتون‌آباد در اقدامی ارزشمند با هدف افزایش راندمان تولید در این مجموعه، بگ فیلتر‌های این کارخانه را استانداردسازی کردند.
بگ فیلتر‌های کارخانه ذوب مس خاتون آباد استانداردسازی شد

مخاطب24:پوراسماعیلیان سرپرست واحد انتقال مواد کارخانه ذوب مس خاتون‌آباد با تشریح اقدمات انجام شده در راستای افزایش راندمان تولید اظهار کرد: آلایندگی بگ فیلتر‌ها یکی بزرگترین دغدغه‌های موجود صنعت مس است که خوشبختانه با تلاش همکاران این واحد، این آلایندگی رفع شده و به استاندارد بومی ذوب با توجه به شرایط جوی و موقعیت مکانی بگ فیلتر‌ها رسیده‌ایم و به صورت کامل تمام مسائل مجهول در مورد بگ‌فیلتر‌ها را حل کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: با تلاش همکاران عملیات، تعمیرات و کنترل فرایند، در حال حاضر در بحث نگهداری بگ فیلتر‌ها به یک استاندارد خاص در امور ذوب رسیده‌ایم که مختص و مورد نیاز خودمان است.

سرپرست واحد انتقال مواد کارخانه ذوب خاتون‌آباد، مرطوب‌سازی و انتقال حدود ۲۰۰۰ تن کانس و غبار عیار بالا که از سال‌های خیلی دور دپو شده بود را از دیگر اقدمات در این حوزه عنوان کرد و گفت: از مدار تولید خارج کردن انبار کنسانتره قدیم بدلیل راندمان پایین و هدررفت بالای کنسانتره، بازگرداندن حدود ۴۰۰۰ تن کنسانتره به خط تولید از ذون‌های شمالی انبار کنسانتره قدی و انتقال کامل خوراک کوره فلاش به انبار جدید از جمله اقدامات انجام گرفته است.

وی افزود: تغییر سیستم برداشت کنسانتره از انبار جدید از کرین سقفی به بیل مکانیکی بنا به دلایل فنی قابل توجیه، اصلاح ساختار انتقال کانس به استیم درایر با اضافه کردن یک نوار زیر سرند لرزان و رفع مشکل انتقال کانس نامنظم و معضل گیر کردن شوت استیم درایر و اصلاح خط بخار استیم درایر از دیگر اقدماتی بوده است که در راستای افزایش راندمان تولید در واحد انتقال مواد صورت گرفته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر