کد خبر: ۴۹۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰

حضور همراه اول در بزرگترین رویداد فناوری عراق

اپراتور اول تلفن همراه کشور با هدف گسترش بازار تجاری و مشارکت فعال در عرصه بین‌المللی در رویداد بین‌المللی هایتکس عراق حضور دارد.
حضور همراه اول در بزرگترین رویداد فناوری عراق

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:بزرگترین رویداد نمایشگاهی و کنفرانس سالانه حوزه «فناوری و الکترونیک» عراق از امروز سه شنبه ۱۳ تا ۱۶ شهریور جاری (۳ تا ۶ سپتامبر ۲۰۲۴) در نمایشگاه بین المللی اربیل با حضور عناصر اکوسیستم دیجیتال آغاز به کار می‌کند.

اهمیت «ارتقای بازار محلی و دسترسی مصرف کنندگان به محصولات در سطح جهانی» در چارچوب اهداف برگزاری نمایشگاه «هایتکس»، منجر به متقاعدسازی همراه اول به عنوان بزرگترین اپراتور تلفن همراه خاورمیانه برای حضور در این رویداد شد.

همراه اول به عنوان یکی از اصلی‌ترین بازیگران عرصه ارتباطات دیجیتال کشور و خاورمیانه که معتقد است اپراتور‌ها به منظور باقی ماندن در فضای رقابت دیجیتال، باید از اپراتور همراه (Telco) به سمت اپراتور دیجیتال (Techco) حرکت کنند، با شعار «اتصال به آینده هوشمند» به HITEX رفته است.

حضور در قالب سه بخش تخصصی «سرمایه گذاری»، «خدمات دیجیتال» و «سرویس‌های مخابراتی» همسو با محور‌های موضوعی اصلی هایتکس و تمرکز بر حوزه خدمات کسب و کار سازمانی، از جمله برنامه‌های همراه اول برای این نمایشگاه است.

اپراتور اول تلفن همراه کشور ضمن غنیمت شمردن مشارکت در محیطی با حضور ۲۰۰ برند معتبر بین المللی از ۸۵ کشور جهان، به دنبال شبکه سازی، گسترش بازار و نمایش نوآوری‌ها و دستاورد‌های دیجیتال نخبگان کشورمان است.

نمایشگاه بین المللی فناوری هایتکس امسال در قالب هشت محور موضوعی «فناوری آینده نگر»، «فناوری مصرف کننده»، «مخابرات»، «شبکه و امنیت»، «هوش مصنوعی»، «اینترنت اشیاء»، «فناوری بلاکچین» و «کسب و کار‌های الکترونیکی» میزبان برند‌های نامداری همچون اپل، میروتک، هواوی، آنر، کورک، تیپ تاپ و ناس والت در زون‌های محصولات فناوری، نرم افزاری، مخابراتی، تجارت الکترونیک و فناوری مالی است.

در حاشیه هایتکس نیز همچون تمامی رویداد‌های معتبر بین المللی، بخشی با عنوان «ستاره‌های آینده» برگزار می‌شود که پاتوقی برای استارتاپ ها، صاحبان ایده، مربیان و سرمایه گذاران است و در مجموع به دنبال ضریب بخشی به مقوله کارآفرینی است.

برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر