کد خبر: ۴۹۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
سرپرست بیمه ایران در بازدید از شعبه فاطمی؛

التیام، آرامش و اقناع مراجعین باید سرلوحه خدمات پرداخت خسارت قرارگیرد

سیدمحمد ناصر مبرقعی سرپرست شرکت سهامی بیمه ایران در بازدید از شعبه دکتر فاطمی بر اهمیت خدمات پرداخت خسارت با رویکرد التیام بخشی و ایجاد آرامش و اقناع مراجعین تاکید کرد.
التیام، آرامش و اقناع مراجعین باید سرلوحه خدمات پرداخت خسارت قرارگیرد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :سرپرست این شرکت با اشاره به ماهیت کار بیمه گری که همراهی با نظام اجرایی برای یاری رساندن و ایجاد آرامش بین مردم است، از همکاران واحد‌های خسارتی درخواست کرد تمام تلاش خود را برای ایجاد حال خوب مراجعین بکار گیرند.
مبرقعی با تاکید بر اهمیت کار همه همکاران خاطرنشان نمود: حتما تلاش و دلسوزی همکارانم در تمامی بخش‌های شرکت قابل تقدیر است، اما دلیل انتخاب شعبه فاطمی به عنوان اولین شعبه‌ای که در دوره سرپرستی بازدید میکنم تاکید به اهمیت پرداخت خسارت به مردم است.
وی ادامه داد: باید در شعبه‌های خسارتی به نحوی عمل کنیم که ابتدا مردم و بیمه گزاران التیام پیدا کرده و به آرامش برسند و در پایان از خدمات و برخورد ما اقناع شوند. این افتخاری برای بیمه ایران است که در اساسنامه در کنار وظایف تجاری، اما رسالت اصلی ما تامین آرامش مردم ذکر شده است.
سرپرست بیمه ایران افزود: اعتقاد دارم برای اینکه به مردم آرامش بدهیم باید همکاران خودمان نیز آرامش داشته باشند و این وظیفه مدیران است که ضمن همراهی با کارکنان و رصد حال آنها، اما با آموزش‌های لازم و کاربردی، مهارت‌های رفتاری ایشان را نیز بالا ببرند. لازم است در رویکرد‌های آموزشی شرکت از پرداختن صرف به مقوله‌های بیمه‌ای به سمت آموزش مهارت‌های رفتاری حرکت کنیم. این مهم است که همکاران بدانند در یک شرایط خاص مانند شعب خسارت می‌بایست چه واکنش موثری داشته باشند که منتهی به مدیریت بهینه حال آسیب دیدگان از حوادث شود.
وی تاکید کرد: بر روی مفاهیم التیام بخشی و اقناع به طور ویژه تاکید میکنم و برای همین لازم است در شعب خسارت همراه با آموزش به همکاران به موضوع مددکار بیمه‌ای هم توجه شود. کسی که در کنار آشنایی با اصول بیمه، اما در حوزه‌های رفتار فردی و روانشناسی هم تخصص داشته باشد. حضور مددکار به بهتر شدن حال همکار نیز کمک می‌کند ما باید مراقب حال همکاران خودمان باشیم مخصوصا همکارانی که در شعب خسارت فعالیت دارند. مدیران باید از مسائل همکاران مطلع باشند و برای حل آن پیشقدم شوند البته در خصوص نمایندگان پرتلاشمان تاکید دارم مسئولیت ما بیشتر است.
سرپرست بیمه ایران با اعلام اینکه مدیران استان‌ها هم بایستی حضور در میان همکاران و خصوصا همکاران خسارت را به جد دنبال کنند یادآور شد:مطمئن هستم اگر زنجیره ارزش گفته شده را به همکاران بیان کنیم و برای آنها مطرح کنیم حال خودمان و بیمه گزاران خوب خواهد شد. ارائه خدمت همراه با عزت نفس، پاکدستی، اخلاق و البته تخصص حتما به تجربه خوب بیمه گزار منتهی خواهد شد و همه اینها از خیرخواهی برای دیگران سرچشمه می‌گیرد.
شایان ذکر است در این دیدار که با همراهی مدیران کل امور شعب و استانها، حراست و روابط عمومی و مسئولین استان و شعبه همراه بود، سرپرست بیمه ایران از پروژه بازسازی شعبه فاطمی بازدید و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت قرار گرفت.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
به اسامی کسانی که از چای دبش نوشیدن اضافه شد! به اسامی کسانی که از چای دبش نوشیدن اضافه شد!
اکبر رحیمی محکوم علیه ردیف اول پرونده چای دبش و شرکای وی، برای تحقق عملیات مجرمانه خود، از موضوع نفوذ در مدیران و کارکنان نظام بانکی کشور برای دریافت تسهیلات کلان بانکی استفاده می‌کردند.
زاکانی و شرکا در راه دادگاه؟! زاکانی و شرکا در راه دادگاه؟!
«مشکلی وجود ندارد. شهرزاد خیلی چیز خوبی است. شهریار هم به آن اضافه کردیم. شهرزاد مجموعه‌ای است که ما آن را خلق کردیم. افراد جوان و پرتلاش آن را خلق کردند و در ابتدا وقتی می‌خواستیم سامانه شهرزاد را بالا بیاوریم، به سوی خرید نرم‌افزار‌های موجود رفتیم. با یک حساب سرانگشتی متوجه شدیم که باید ۶۰ تا ۸۰ میلیارد هزینه کنیم و نرم‌افزار‌هایی را بگیریم که پایه اصلی آن را هم به ما نمی‌دهند.»
هدف‌گیری کلاهبرداران سایبری لینک‌های جعلی سود سهام عدالت هدف‌گیری کلاهبرداران سایبری لینک‌های جعلی سود سهام عدالت
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ هشدار داد که با توجه به اطلاع‌رسانی اخیر دولت درباره واریز سود سهام عدالت، مجرمان سایبری نیز فعالیت‌های خود را افزایش داده‌اند و با ارسال لینک‌هایی تحت عنوان ثبت‌نام برای دریافت سود سهام عدالت اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.
جزئیات جدید از ابهامات پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش جزئیات جدید از ابهامات پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش
بعد از اتمام تحقیقات دادسرا، شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز، اواخر سال گذشته در چند روز متوالی به اتهامات متهمان رسیدگی و در نهایت حکم به محکومیت یکی از آنان به ارتکاب دو فقره قتل عمدی و همچنین محکوم ساختن بقیه متهمان به واسطه جرایم دیگر از قبیل شروع به قتل، سرقت مسلحانه و... صادر شد. وکلای اولیای دم به رای صادره اعتراض کردند و در نتیجه پرونده برای رسیدگی فرجامی به دیوان عالی کشور فرستاده شد.
اعلام ساعت فعالیت داروخانه مرکزی هلال‌احمر در تعطیلات نوروز اعلام ساعت فعالیت داروخانه مرکزی هلال‌احمر در تعطیلات نوروز
داروخانه مرکزی هلال احمر روز ۳۰ اسفند به علت انبارگردانی تعطیل است، اما در سایر روز‌های تعطیل عید نوروز به صورت شبانه‌روزی آماده خدمت رسانی به مراجعه کنندگان خواهد بود.
حداقل دریافتی هر کارگر چقدر است؟ حداقل دریافتی هر کارگر چقدر است؟
حداقل دریافتی کارگران متأهل بدون سابقه و بدون فرزند در نیمه اول سال ۱۳ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان و در نیمه دوم سال بیش از ۱۳ میلیون تومان خواهد بود
سال ۱۴۰۴ چند روز تعطیلی رسمی دارد؟ سال ۱۴۰۴ چند روز تعطیلی رسمی دارد؟
اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که به محض آنکه تقویم سال جدید به دستتان می‌رسد به سراغ یافتن تعطیلی‌های رسمی و مناسبتی می‌روید باید بدانید که سال آینده ۲۶ روز تعطیلی رسمی خواهیم داشت که البته ۳ روز آن با پنجشنبه و ۴ روز آن با جمعه مصادف شده است.
برگزیده
به اسامی کسانی که از چای دبش نوشیدن اضافه شد! به اسامی کسانی که از چای دبش نوشیدن اضافه شد!
اکبر رحیمی محکوم علیه ردیف اول پرونده چای دبش و شرکای وی، برای تحقق عملیات مجرمانه خود، از موضوع نفوذ در مدیران و کارکنان نظام بانکی کشور برای دریافت تسهیلات کلان بانکی استفاده می‌کردند.
زاکانی و شرکا در راه دادگاه؟! زاکانی و شرکا در راه دادگاه؟!
«مشکلی وجود ندارد. شهرزاد خیلی چیز خوبی است. شهریار هم به آن اضافه کردیم. شهرزاد مجموعه‌ای است که ما آن را خلق کردیم. افراد جوان و پرتلاش آن را خلق کردند و در ابتدا وقتی می‌خواستیم سامانه شهرزاد را بالا بیاوریم، به سوی خرید نرم‌افزار‌های موجود رفتیم. با یک حساب سرانگشتی متوجه شدیم که باید ۶۰ تا ۸۰ میلیارد هزینه کنیم و نرم‌افزار‌هایی را بگیریم که پایه اصلی آن را هم به ما نمی‌دهند.»
نقل و انتقال اسناد سبزرنگ با قولنامه قابل پذیرش نیست نقل و انتقال اسناد سبزرنگ با قولنامه قابل پذیرش نیست
سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت:️ نقل و انتقال اسناد سبزرنگ حدنگاری شده با معاملات عادی و قولنامه‌ای قابل پذیرش نیست.
صفحه خبر بالای تصاویر