کد خبر: ۴۹۳۶۸
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹

ورود ایرانسل به حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی

ویستا به عنوان هلدینگ سرمایه‌گذاری ایرانسل، مجوز فعالیت صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) را دریافت کرد.
ورود ایرانسل به حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی ایرانسل:با اعطای مجوز فعالیت صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به شرکت ویستا به عنوان بازوی سرمایه‌گذاری اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، ایرانسل به جمع بازیگران حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی پیوست.

ایرانسل با هدف ایجاد تحول دیجیتال در صنایع و کسب‌وکارها، به حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی وارد شده است. محوریت سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری خطر پذیر ویستا در حوزه‌های فناوری‌های مالی، تجارت الکترونیکی، سلامت دیجیتال، هوش مصنوعی و محصولات و خدمات دانش‌بنیان فناورانه است و این موارد را هم‌راستا با استراتژی اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، یعنی حرکت از شرکت خدمات ارتباط‌پایه (Telco) به شرکت فناوری‌محور (Techco)، پیش می‌برد.

شرکت ویستا به‌عنوان هلدینگ سرمایه‌گذاری ایرانسل، از سال ۹۸ تأسیس شد و در پورتفوی آن، شرکت روبیکا، صندوق پژوهش و فناوری نوآفرین، گروه اسنپ، شرکت ایرانسل‌لبز، شرکت ایرانیان تاورز، شرکت ویستا مدیا و شرکت تأمین آتیه ویستا قرار دارند. ویستا با دریافت مجوز فعالیت در حوزه CVC، از طریق جذب تیم‌های فناور و سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار‌های نوپا و دانش‌بنیان، ایفای نقش مؤثر در راستای توسعه اکوسیستم اقتصاد دیجیتال کشور را هم راستا با زنجیره ارزش و خدمات شرکت ایرانسل، بر عهده دارد.

برچسب ها: ایرانسل
captcha
اخبار داغ
سوءاستفاده از رویکرد حرفه‌ای تراکتور؛ رسانه ملی محل تقویت همدلی باشد سوءاستفاده از رویکرد حرفه‌ای تراکتور؛ رسانه ملی محل تقویت همدلی باشد
باشگاه تراکتور در واکنش به فضاسازی‌های اخیر و متهم کردن این باشگاه پس از بازی با چادرملو اطلاعیه‌ای منتشر کرد.
۱.۵میلیون کارت ملی هوشمند در ماه های اخیر! ۱.۵میلیون کارت ملی هوشمند در ماه های اخیر!
رئیس سازمان ثبت احوال کشور با تشریح مهم‌ترین اقدامات این سازمان در جریان جنگ تحمیلی اخیر، از صدور مدارک هویتی موقت برای آسیب‌دیدگان جنگ خبر داد.
نرخ سوم بنزین مشخص شد نرخ سوم بنزین مشخص شد
بنزین ۱۰ هزار تومان، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، درباره نرخ سوم بنزین گفت: پس از هماهنگی با همه نهاد‌ها و ارگان‌ها، نرخ سوم بنزین از ۵ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان خواهد رسید.
آخرین اخبار کارت سوخت و سهمیه‌ بنزین خودروها آخرین اخبار کارت سوخت و سهمیه‌ بنزین خودروها
رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، در خصوص آخرین اخبار سهمیه بنزین و کارت سوخت خودروها و لیست سهمیه بنزین انواع خودرو گقت، در این طرح به‌طور تقریبی ماهانه ۳۰ لیتر سهمیه بنزین به هر عضو خانوار اختصاص پیدا می‌کند و داشتن خودرو شرط دریافت این سهمیه نخواهد بود
بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین به روسیه از آغاز ۲۰۲۶! بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین به روسیه از آغاز ۲۰۲۶!
اوکراین یکی از بزرگترین حملات پهپادی خود را از زمان آغاز جنگ انجام داده است که منجر به آتش‌سوزی در یک انبار توزیع کالا در نزدیکی مسکو و کشته شدن دست‌کم شش نفر در طول شب شده است.
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
فوری، انفجار بمب جدبد، دانیال ایری؛ صید جدید پرسپولیس فوری، انفجار بمب جدبد، دانیال ایری؛ صید جدید پرسپولیس
در فاصله تنها سه روز تا آغاز فصل جدید لیگ برتر، باشگاه پرسپولیس سرانجام برای جذب دانیال ایری به توافق نهایی رسید تا یکی از طولانی‌ترین و پرحاشیه‌ترین پرونده‌های نقل و انتقالات پرسپولیس در این تابستان، در نهایت به سود سرخپوشان به پایان برسد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.