کد خبر: ۴۹۳۶۳
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸

افراد توانمند حتما در دولت چهاردم ماندگار خواهند شد

رئیس‌جمهور نسبت به اهمیت شایسته‌گزینی در انتصابات تأکید کرد و گفت: «نگاه اسلامی در انتصابات یعنی افراد شایسته بر سر کار بیایند، مبنای دولت تلاش در انتخاب و انتصاب افراد بر شایستگی است؛ از این رو، افراد توانمند و شایسته را قطعاً حفظ خواهیم کرد.»
افراد توانمند حتما در دولت چهاردم ماندگار خواهند شد

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان رئیس جمهور در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به تأکیدات اسلام نسبت به حفظ وحدت، عنوان کرد: تنها با وحدت، همکاری و تعامل با یکدیگر می‎توان بر مشکلات غلبه کرد.
وی همچنین نسبت به اهمیت شایسته‌گزینی در انتصابات تأکید و اظهار کرد: نگاه اسلامی در انتصابات یعنی افراد شایسته بر سر کار بیایند، مبنای دولت تلاش در انتخاب و انتصاب افراد بر شایستگی است؛ از این رو افراد توانمند و شایسته را قطعاً حفظ خواهیم کرد.

رئیس جمهور گفت: تمام تلاش دولت این است که به گونه‌ای عمل کند که مردم نسبت به نظام، انقلاب و حکومت رضایتمندی هرچه بیشتر پیدا کنند.
حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی نیز در دیدار رئیس جمهور کشورمان با اشاره به نخستین سفر رسمی رئیس دولت چهاردهم به مشهد، اظهار امیدواری کرد دولت در خدمتگزاری به مردم مشمول توجهات خاصه حضرت علی بن موسی الرضا (ع) قرار گیرد.

تولیت آستان قدس رضوی ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت امام رضا (ع)، عنوان کرد: رئیس جمهور محترم متخلق به تقوا و متدین هستند و تعبیر «صادق» که رهبری معظم در خصوص ایشان به کار بردند، نشان از اعتماد رهبری به ایشان دارد.

وی با اشاره به روحیه مردمی رئیس جمهور، ابراز کرد: عدالتخواهی، تبعیت از مقام معظم رهبری، سادگی، بی‌تکلفی و صمیمیت در کلام از جمله ویژگی‏های ممتاز رئیس جمهور محترم است؛ ان‌شاءالله با حفظ همین روحیه و نوع تعامل با مردم در گشایش امور ملت، رفع مشکلات و شتاب‌دهی هرچه بیشتر به پیشرفت‎های کشور موفق باشند.

گفتنی است، در این دیدار سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه، حسین سیمایی صرّاف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمد جواد ظریف و جمعی دیگر از مسئولان دولتی رئیس جمهور را همراهی می‌کردند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم
جواد امام: ظریف یک شخصیت ملی و سرمایه ارزشمند برای ایران است که تلاش‌هایش را نادیده میگیریم؛ ارزش موی گندیده او حتی از کل روسیه و پوتین بیشتر است
از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین
پیروزی حزب «آزادی پیش می‌رود» به رهبری خاویر میلی در انتخابات میان‌دوره‌ای آرژانتین، موقعیت دولت را برای پیشبرد سیاست‌های ریاضتی و اصلاحات اقتصادی تقویت کرد.
حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو
دولت از خانواده‌های دارای دوقلو، سه‌قلو و بیشتر در دهک‌های پایین حمایت مالی می‌کند؛ پرداخت مستمری، کمک‌هزینه تغذیه و خدمات نگهداری از کودکان در این طرح پیش‌بینی شده است.
نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم
ویدئوی منتشرشده از ارتش آزادی‌بخش چین، پرتاب و حملات گروهی پهپاد‌های انتحاری ضدرادار ASN-۳۰۱ را نشان می‌دهد؛ پهپاد‌هایی کم‌هزینه و خودهدایت که برای هدف‌گیری منابع امواج راداری طراحی شده‌اند.
ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟ ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟
ماجرای علی ضیا و شیرین مقدم چیست؟ بررسی کامل شایعات را در این گزارش بخوانید.
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر