کد خبر: ۴۹۳۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰

چه تسهیلاتی بر مشمولان قبولی کنکور در نظر گرفته شده؟

مشمولان غیر غایب پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری، می‌توانند جهت ثبت نام در دانشگاه، از تسهیلات ویژه افزایش یک ماه مهلت معرفی تا پایان مهرماه ۱۴۰۳ و یا تمدید تاریخ اعزام تا یکم آبان ماه ۱۴۰۳ بهره‌مند شوند
چه تسهیلاتی بر مشمولان قبولی کنکور در نظر گرفته شده؟

مخاطب۲۴- سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای اعلام کرد: با توجه به اعلام سازمان سنجش آموزش کشور مبنی بر اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری مربوط به پذیرفته شدگان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در مهر ماه 1403، تسهیلات و ضوابط زیر برای مشمولان ابلاغ و قابل اجرا می باشد:
۱-مهلت معرفی کلیه مشمولان فارغ التحصیل پایه دوازدهم خرداد و شهریور سال۱۴۰۲ که می بایست برابر تبصره ۱ماده۲ آیین نامه اجرایی معافیت تحصیلی، حداکثر تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۳ نسبت به تعیین تکلیف خدمتی خود اقدام کنند ، به مدت یک ماه تا تاریخ پایان مهر ماه ۱۴۰۳ تمدید شد،این مشمولان در صورت قبولی (با کنکور یا بدون کنکور) در نیمسال اول سال تحصیلی (مهر ماه ۱۴۰۳ ) ثبت نام و با احراز شرایط از معافیت تحصیلی بهره مند می شوند . ضمناً در صورت عدم قبولی یا عدم تمایل برای ادامه تحصیل موظفند حداکثر تا پایان مهر ماه ۱۴۰۳ برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام کنند .


۲-مشمولان دارای برگ آماده به خدمت بدون غیبت به تاریخ یکم شهریور ماه۱۴۰۳ هستند و می بایست هفدهم شهریور ۱۴۰۳ نسبت به معرفی خود اقدام نمایند و همچنین مشمولان دارای برگه آماده بخدمت به تاریخ یکم مهر ماه یا ۱۴۰۳، می توانند با ارائه گواهی مجاز بودن برای انتخاب رشته، به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰)مراجعه نمایند و پس از ثبت درخواست تمدید، اعزام خود را تا تاریخ یکم آبان ماه ۱۴۰۳تمدید کنند .


۳-کلیه مشمولان غیر غایب فارغ التحصیل پایه دوازدهم خرداد و شهریور سال ۱۴۰۲ که برابر ضوابط قانونی برای تکمیل ظرفیت و یا شروع به تحصیل در نیم سال دوم یعنی بهمن ماه ۱۴۰۳ پذیرفته می شوند، می بایست تا پایان مهر ماه ۱۴۰۳، وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند . و پس از اخذ برگ اعزام بدون غیبت با ارائه گواهی قبولی در دانشگاه از تسهیلات تمدید تاریخ اعزام که متعاقباً اعلام خواهد شد بهره مند شوند .

در این اطلاعیه آمده است: این دسته از عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان های داخلی(سروش،ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر