کد خبر: ۴۹۳۳۹
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹

ریزش در خودرو‌های برقی بازار اروپا را به رکود برد

انجمن خودروسازان اروپا اعلام کرد که فروش خودرو‌های جدید اتحادیه اروپا در ماه جولای با توجه به کاهش خودرو‌های الکتریکی ثابت است.
ریزش در خودرو‌های برقی بازار اروپا را به رکود برد

مخاطب24:داده‌های صنعت خودرو اروپا نشان داد فروش خودرو‌های جدید در اتحادیه اروپا در ماه جولای ۰.۲ درصد افزایش یافت که با افت در فرانسه و آلمان کاهش یافت، در حالی که خودرو‌های برقی باتری‌دار همچنان به از دست دادن سهم بازار ادامه دادند.

انجمن خودروسازان اروپا (ACEA) اعلام کرد که بهبود در بازار‌های خودرو‌های برقی بلژیک، هلند و فرانسه نتوانست افت تقریباً ۳۷ درصدی فروش خودرو‌های الکتریکی آلمان را جبران کند.

فروش خودرو در سراسر بلوک تا حدی به دلیل سیاست‌های متفاوت در مورد مشوق‌های سبز، روند‌های متفاوتی را نشان داده است، در حالی که تنظیم کننده‌ها تعرفه‌های سنگینی را برای جلوگیری از خودرو‌های برقی ارزان چینی وضع کرده‌اند.

خودرو‌های برقی، اعم از مدل‌های تمام برقی، پلاگین هیبریدی یا فول هیبریدی، ۵۰.۹ درصد از کل ثبت‌نام خودرو‌های سواری جدید در اتحادیه اروپا را به خود اختصاص داده‌اند که در مقایسه با ۴۷ درصد در سال گذشته افزایش یافته است، اما فروش خودرو‌های برقی با باتری و پلاگین به ترتیب ۱۰.۸ درصد و ۱۴.۱ درصد کاهش یافت، در حالی که فروش خودرو‌های هیبریدی ۲۵.۷ درصد افزایش یافت.

ثبت نام خودرو در سه خودروساز بزرگ اروپا، فولکس‌واگن، استلانتیس و رنو در ماه جولای نسبت به سال گذشته به ترتیب ۲.۲، ۵.۲ و ۱.۷ درصد کاهش یافته است، زیرا رقابت رو به رشد چین است. فروش خودروساز تسلا ۱۴.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که فروش سیاک موتور چین ۲۴.۲ درصد افزایش یافت.

کمیسیون اروپا در ۲۰ آگوست تعرفه‌های پیشنهادی خود بر واردات خودرو‌های تسلا ساخت چین را به ۹ درصد کاهش داد، در حالی که به طور کلی برنامه‌های تعرفه بر خودرو‌های الکتریکی ساخت چین را تا ۳۶.۳ درصد حفظ کرد.

رویترز گزارش کرد که استلانتیس که بیشترین کاهش فروش را در بین خودروسازان اتحادیه اروپا داشته است، کاهش بیش از حد انتظار درآمد و سود عملیاتی در نیمه اول را گزارش کرده است.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر