کد خبر: ۴۹۳۳۹
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹

ریزش در خودرو‌های برقی بازار اروپا را به رکود برد

انجمن خودروسازان اروپا اعلام کرد که فروش خودرو‌های جدید اتحادیه اروپا در ماه جولای با توجه به کاهش خودرو‌های الکتریکی ثابت است.
ریزش در خودرو‌های برقی بازار اروپا را به رکود برد

مخاطب24:داده‌های صنعت خودرو اروپا نشان داد فروش خودرو‌های جدید در اتحادیه اروپا در ماه جولای ۰.۲ درصد افزایش یافت که با افت در فرانسه و آلمان کاهش یافت، در حالی که خودرو‌های برقی باتری‌دار همچنان به از دست دادن سهم بازار ادامه دادند.

انجمن خودروسازان اروپا (ACEA) اعلام کرد که بهبود در بازار‌های خودرو‌های برقی بلژیک، هلند و فرانسه نتوانست افت تقریباً ۳۷ درصدی فروش خودرو‌های الکتریکی آلمان را جبران کند.

فروش خودرو در سراسر بلوک تا حدی به دلیل سیاست‌های متفاوت در مورد مشوق‌های سبز، روند‌های متفاوتی را نشان داده است، در حالی که تنظیم کننده‌ها تعرفه‌های سنگینی را برای جلوگیری از خودرو‌های برقی ارزان چینی وضع کرده‌اند.

خودرو‌های برقی، اعم از مدل‌های تمام برقی، پلاگین هیبریدی یا فول هیبریدی، ۵۰.۹ درصد از کل ثبت‌نام خودرو‌های سواری جدید در اتحادیه اروپا را به خود اختصاص داده‌اند که در مقایسه با ۴۷ درصد در سال گذشته افزایش یافته است، اما فروش خودرو‌های برقی با باتری و پلاگین به ترتیب ۱۰.۸ درصد و ۱۴.۱ درصد کاهش یافت، در حالی که فروش خودرو‌های هیبریدی ۲۵.۷ درصد افزایش یافت.

ثبت نام خودرو در سه خودروساز بزرگ اروپا، فولکس‌واگن، استلانتیس و رنو در ماه جولای نسبت به سال گذشته به ترتیب ۲.۲، ۵.۲ و ۱.۷ درصد کاهش یافته است، زیرا رقابت رو به رشد چین است. فروش خودروساز تسلا ۱۴.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که فروش سیاک موتور چین ۲۴.۲ درصد افزایش یافت.

کمیسیون اروپا در ۲۰ آگوست تعرفه‌های پیشنهادی خود بر واردات خودرو‌های تسلا ساخت چین را به ۹ درصد کاهش داد، در حالی که به طور کلی برنامه‌های تعرفه بر خودرو‌های الکتریکی ساخت چین را تا ۳۶.۳ درصد حفظ کرد.

رویترز گزارش کرد که استلانتیس که بیشترین کاهش فروش را در بین خودروسازان اتحادیه اروپا داشته است، کاهش بیش از حد انتظار درآمد و سود عملیاتی در نیمه اول را گزارش کرده است.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر