کد خبر: ۴۹۳۳۹
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹

ریزش در خودرو‌های برقی بازار اروپا را به رکود برد

انجمن خودروسازان اروپا اعلام کرد که فروش خودرو‌های جدید اتحادیه اروپا در ماه جولای با توجه به کاهش خودرو‌های الکتریکی ثابت است.
ریزش در خودرو‌های برقی بازار اروپا را به رکود برد

مخاطب24:داده‌های صنعت خودرو اروپا نشان داد فروش خودرو‌های جدید در اتحادیه اروپا در ماه جولای ۰.۲ درصد افزایش یافت که با افت در فرانسه و آلمان کاهش یافت، در حالی که خودرو‌های برقی باتری‌دار همچنان به از دست دادن سهم بازار ادامه دادند.

انجمن خودروسازان اروپا (ACEA) اعلام کرد که بهبود در بازار‌های خودرو‌های برقی بلژیک، هلند و فرانسه نتوانست افت تقریباً ۳۷ درصدی فروش خودرو‌های الکتریکی آلمان را جبران کند.

فروش خودرو در سراسر بلوک تا حدی به دلیل سیاست‌های متفاوت در مورد مشوق‌های سبز، روند‌های متفاوتی را نشان داده است، در حالی که تنظیم کننده‌ها تعرفه‌های سنگینی را برای جلوگیری از خودرو‌های برقی ارزان چینی وضع کرده‌اند.

خودرو‌های برقی، اعم از مدل‌های تمام برقی، پلاگین هیبریدی یا فول هیبریدی، ۵۰.۹ درصد از کل ثبت‌نام خودرو‌های سواری جدید در اتحادیه اروپا را به خود اختصاص داده‌اند که در مقایسه با ۴۷ درصد در سال گذشته افزایش یافته است، اما فروش خودرو‌های برقی با باتری و پلاگین به ترتیب ۱۰.۸ درصد و ۱۴.۱ درصد کاهش یافت، در حالی که فروش خودرو‌های هیبریدی ۲۵.۷ درصد افزایش یافت.

ثبت نام خودرو در سه خودروساز بزرگ اروپا، فولکس‌واگن، استلانتیس و رنو در ماه جولای نسبت به سال گذشته به ترتیب ۲.۲، ۵.۲ و ۱.۷ درصد کاهش یافته است، زیرا رقابت رو به رشد چین است. فروش خودروساز تسلا ۱۴.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که فروش سیاک موتور چین ۲۴.۲ درصد افزایش یافت.

کمیسیون اروپا در ۲۰ آگوست تعرفه‌های پیشنهادی خود بر واردات خودرو‌های تسلا ساخت چین را به ۹ درصد کاهش داد، در حالی که به طور کلی برنامه‌های تعرفه بر خودرو‌های الکتریکی ساخت چین را تا ۳۶.۳ درصد حفظ کرد.

رویترز گزارش کرد که استلانتیس که بیشترین کاهش فروش را در بین خودروسازان اتحادیه اروپا داشته است، کاهش بیش از حد انتظار درآمد و سود عملیاتی در نیمه اول را گزارش کرده است.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر