کد خبر: ۴۹۳۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵

دلیل قطع آب مدارس چیست؟

پس از قطع آب برخی مدارس در منطقه ۱۸ شهر تهران، حالا این اتفاق برای حدود ۴۰ مدرسه دولتی در منطقه ۸ شهر تهران "به دلیل بدهی فاضلاب" رخ داده است
دلیل قطع آب مدارس چیست؟

مخاطب۲۴- هفته گذشته بود که تعدادی از مدیران مدارس منطقه ۱۸ شهر تهران از قطع آب مدارس به دلیل بدهی فاضلاب خبر دادند.

در حالیکه آب و فاضلاب استان تهران هنوز هیچ پاسخی برای این اقدام خود ارائه نکرده است، این‌بار مدیران مدارس منطقه ۸ شهر تهران نیز از قطع آب ۴۰ مدرسه در این منطقه "به دلیل بدهی فاضلاب" خبر می‌دهند!

مدارس در فصل تابستان به ویژه در شهریور ماه برای ساماندهی امور امتحانات جبرانی دانش‌آموزان و اقدامات لازم برای بازگشایی مدارس در برخی روزها دایر هستند از سوی دیگر سرایداران مدارس به صورت شبانه روزی در مدرسه مستقر هستند و قطع آب می‌تواند مشکلات مختلفی را ایجاد کند.

نکته عجیبتر ماجرا این جاست که وزارت آموزش و پرورش و آب و فاضلاب هر دو مجموعه‌های دولتی هستند که بودجه خود را از دولت دریافت می‌کنند اما تاوان بدهی این دو دستگاه به یکدیگر را باید دانش‌آموزان و شهروندان عادی جامعه با قطع آب مدارس پس بدهند.

برچسب ها: مدارس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر