کد خبر: ۴۹۲۴۳
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴

شریف:دست یابی به نرخ رشد اقتصادی ۸ درصد سخت است

فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: کمیسیون‌های مجلس ارتباط بیشتری با دولت داشته باشند.
شریف:دست یابی به نرخ رشد اقتصادی ۸ درصد سخت است

مخاطب ۲۴- احمد شریف فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: معتقدم گام اولی که مجلس برداشت در زمینه رای اعتمادی بود که به کل کابینه داد و اقدام بسیار مثبتی بود.

شریف با بیان اینکه این اقدام چشم اندازی از همکاری خوب دو قوه در آینده است، افزود: با توجه به اینکه مشکل اصلی و اولویت دولت مساله اقتصاد است دولت باید لوایحی را تنظیم کند تا معیشت مردم بهبود یابد.

وی گفت: البته قانون بالادستی برنامه پنجم را داریم که شاخص‌هایی در آن پیش بینی شده است، اما دست یابی به برخی شاخص‌ها سخت است برای مثال دست یابی به نرخ رشد اقتصادی ۸ درصد؛ بنابراین معتقدم که مجلس و دولت باید تحلیلی واقع بینانه از شرایط داشته باشند.

شریف افزود: در سال‌های گذشته شاهد بودیم که برنامه‌های پنج ساله ما حدود هفتاد درصدش محقق شده است که این مطلوب نیست چرا که بعضا لوایحی که دولت به مجلس می‌دهد تغییرات زیادی در مجلس می‌کند برای مثال برنامه ۳۵ ماده‌ای تبدیل به برنامه‌ای ۱۳۰ ماده‌ای شده است که این مطلوب نیست و باید بررسی شود. در کل امیدوارم همکاری که در رای اعتماد خود را نشان داد در آینده نیز تداوم داشته باشد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب بیان کرد: کمیسیون‌های تخصصی مجلس باید ارتباط بیشتری با دولت و با دستگاه‌های اجرایی داشته باشند و در مسیر همکاری و تعامل حرکت کنند که البته این به معنای از دست دادن بعد نظارتی مجلس نیست.

او بیان کرد: معتقدم که کمیسیون‌های تخصصی میتوانند رهنمود‌های بیشتری به دولت دهند. جلسات مشترکی هم بین سران قوا داریم که فکر میکنم بعضی از مسائل اختلافی در آن جلسات میتواند حل و فصل شود و قوا به سمت تعامل بیشتر با یکدیگر حرکت کنند.

برچسب ها: احمد شریف
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.