کد خبر: ۴۹۲۴۳
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴

شریف:دست یابی به نرخ رشد اقتصادی ۸ درصد سخت است

فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: کمیسیون‌های مجلس ارتباط بیشتری با دولت داشته باشند.
شریف:دست یابی به نرخ رشد اقتصادی ۸ درصد سخت است

مخاطب ۲۴- احمد شریف فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: معتقدم گام اولی که مجلس برداشت در زمینه رای اعتمادی بود که به کل کابینه داد و اقدام بسیار مثبتی بود.

شریف با بیان اینکه این اقدام چشم اندازی از همکاری خوب دو قوه در آینده است، افزود: با توجه به اینکه مشکل اصلی و اولویت دولت مساله اقتصاد است دولت باید لوایحی را تنظیم کند تا معیشت مردم بهبود یابد.

وی گفت: البته قانون بالادستی برنامه پنجم را داریم که شاخص‌هایی در آن پیش بینی شده است، اما دست یابی به برخی شاخص‌ها سخت است برای مثال دست یابی به نرخ رشد اقتصادی ۸ درصد؛ بنابراین معتقدم که مجلس و دولت باید تحلیلی واقع بینانه از شرایط داشته باشند.

شریف افزود: در سال‌های گذشته شاهد بودیم که برنامه‌های پنج ساله ما حدود هفتاد درصدش محقق شده است که این مطلوب نیست چرا که بعضا لوایحی که دولت به مجلس می‌دهد تغییرات زیادی در مجلس می‌کند برای مثال برنامه ۳۵ ماده‌ای تبدیل به برنامه‌ای ۱۳۰ ماده‌ای شده است که این مطلوب نیست و باید بررسی شود. در کل امیدوارم همکاری که در رای اعتماد خود را نشان داد در آینده نیز تداوم داشته باشد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب بیان کرد: کمیسیون‌های تخصصی مجلس باید ارتباط بیشتری با دولت و با دستگاه‌های اجرایی داشته باشند و در مسیر همکاری و تعامل حرکت کنند که البته این به معنای از دست دادن بعد نظارتی مجلس نیست.

او بیان کرد: معتقدم که کمیسیون‌های تخصصی میتوانند رهنمود‌های بیشتری به دولت دهند. جلسات مشترکی هم بین سران قوا داریم که فکر میکنم بعضی از مسائل اختلافی در آن جلسات میتواند حل و فصل شود و قوا به سمت تعامل بیشتر با یکدیگر حرکت کنند.

برچسب ها: احمد شریف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر