کد خبر: ۴۹۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۵

با هدف بررسی نحوه‌ی خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی در مرز تمرچین، شیری مدیرعامل پست بانک ایران به آذربایجان غربی سفر کرد

همزمان با اربعین حسینی و با هدف بررسی نحوه خدمات رسانی به زوار اربعین در پایانه مرزی تمرچین، بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران روز شنبه سوم شهریور ماه سال جاری به استان آذربایجان غربی سفر کرد.
با هدف بررسی نحوه‌ی خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی در مرز تمرچین، شیری مدیرعامل پست بانک ایران به آذربایجان غربی سفر کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از پست بانک ایران :شیری با حضور در نقطه صفر مرزی و پایانه مرزی تمرچین که محل تردد زائرین اربعین در استان آذربایجان غربی است، از باجه خدمات بانکی روستایی مستقر پست بانک ایران در این پایانه بازدید و در مصاحبه‌ای با خبرنگار اعزامی صدا و سیمای استان آذربایجان غربی گزارشی از خدمات پست بانک ایران به زوار، در سراسر کشور ارائه کرد و همچنین با جمعی از زائرین نیز گفتگو کرد.
شیری در ابتدای ورود به استان از شعبه مرکزی اشنویه بازدید و وضعیت این شعبه را در شاخص‌های مختلف مورد ارزیابی قرار داده و توصیه‌های لازم را ارائه داد.
وی در این سفر با همراهی سعید ملازاده، مدیر شعب استان به مناسبت روز باجه‌های بانکی از باجه‌های خدمات بانکی روستایی ده شمس بزرگ و نالوس از توابع شهرستان اشنویه بازدید و از نزدیک با مسئولین باجه‌ها گفتگو کرد.
در ادامه این سفر یک روزه، مدیرعامل بانک از شعب مرکزی نقده و پیرانشهر که از شعب منتخب فروش ارز اربعین به زوار در استان بودند بازدید و در جریان خدمات دهی به زوار ابا عبدالله الحسین (ع) قرار گرفت.

برچسب ها: پست بانک ایران
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.