کد خبر: ۴۹۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷

مدیرکل رفاه آموزش و پرورش از خدمات بیمه معلم به زائران اربعین تجلیل کرد

مهدی نیک‌فر، مدیرکل رفاه و پشتیبانی آموزش و پرورش، از قرارگاه بیمه معلم در کربلا بازدید کرد.
مدیرکل رفاه آموزش و پرورش از خدمات بیمه معلم به زائران اربعین تجلیل کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل روابط عمومی بیمه معلم،طی این بازدید، نیک‌فر ضمن تقدیر از خدمات ارزنده این شرکت برای زائران حسینی، افزود: مایه مباهات است که شرکت بیمه معلم به عنوان بخشی از جامعه فرهنگیان، توفیق خدمت به عاشقان امام حسین (ع) را یافته است.

مدیرکل رفاه آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت خدمات بیمه‌ای در این ایام، تأکید کرد که این اقدامات نه تنها موجب آرامش خاطر زائران می‌شود، بلکه نشان‌دهنده همدلی و همبستگی در حمایت از ارزش‌های دینی و معنوی است.

او با اعلام اینکه بیمه معلم توانسته در عرصه خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی درخشان عمل کند، از تمامی دست‌اندرکاران این دستاورد قدردانی کرد.

بیمه معلم به عنوان بیمه گر بخشی از جامعه فرهنگیان در تلاش است تا اکنون با ارائه خدمات جامع و اختصاصی به زائران، تجربه‌ای امن و خاطره‌انگیز را برای همه عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) فراهم آورد.

برچسب ها: بیمه معلم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران تأکید کرد مذاکره با آمریکا تنها در صورت رعایت اصل برابری، احترام متقابل و توافق پیش از دستور کار ممکن است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر