کد خبر: ۴۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۱

نمک خوراکی تگین دانه غیر استاندارد اعلام شد

مدیرکل استاندارد البرز به مردم توصیه کرد، برای حفظ سلامتی خانواده ها از خرید و مصرف نمک خوراکی با نام تجاری «نگین دانه» به علت غیر استاندارد بودن، خودداری کنند.
نمک خوراکی تگین دانه غیر استاندارد اعلام شد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایرنا؛ «امیرحسین محتشم» روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق ماده ۴۰ و ۴۳ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد با مرتکبان تولید، توزیع و عرضه نمک خوراکی با نشان جعلی «نگین دانه» به عنوان مجرم برخورد خواهد شد.

 

نمک خوراکی تگین دانه غیر استاندارد اعلام شد

 


بیشتر بخوانید: عاقبت فلفل دلمه ای‌های برگشت خورده


مدیرکل استاندارد البرز خطاب به فروشندگان مواد غذایی در بازار مصرف البرز تصریح کرد: توزیع و عرضه‌ی این محصول فاقد کیفیت با نشان جعلی استاندارد در سراسر کشور ممنوع است و با متخلفان طبق قانون برخورد می‌شود.



محتشم همچنین به مردم استان توصیه کرد که در صورت مشاهده عرضه این محصول غیراستاندارد در سطح بازار، از طریق شماره تماس ۹-۳۲۸۶۷۹۰۶-۰۲۶ مراتب را به اداره‌کل استاندارد استان البرز اطلاع دهند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر