کد خبر: ۴۹۱۹۷
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳

قرارداد بیمه ما و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور برای دومین سال تمدید شد

قرارداد بیمه "ما" و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور، با حضور نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه "ما" و رییس، معاونین و مدیران مرکز خدمات حوزه‌های علمیه در شهر مقدس قم، تمدید شد.
قرارداد بیمه ما و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور برای دومین سال تمدید شد

به گزارش مخاطب24به نقل از بیمه ما:در این نشست عملکرد یک سال گذشته شرکت بیمه "ما" توسط رؤسا و مدیران دو سازمان مورد ارزیابی قرار گرفت و طرفین بر توسعه و تقویت تعاملات و همچنین رفع مشکلات و کاستی‌های موجود در قرارداد جدید، تاکید کردند.

در این جلسه دکتر کاردگر نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه "ما" گزارشی از عملکرد موفقیت آمیز این شرکت در سال گذشته ارائه کرد و با اشاره به کیفیت مطلوب خدمات ارائه شده به روحانیون و رضایت طلاب سراسر کشور، تمدید قرارداد بیمه "ما" و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه را هوشمندانه، ارزشمند و حرفه‌ای ارزیابی نمود.

وی افزایش تعهدات متناسب با نیاز‌های جامعه هدف، انعقاد و افزایش قرارداد‌های برخط با بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و تمرکز بر رویکرد مرکز خدمات در ارائه خدمات غیر حضوری را از جمله اقدامات بیمه "ما" در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد.

کاردگر همچنین در خصوص مهم‌ترین هدف خود گفت: هدف اصلی من و بیمه "ما" شناساندن صنعت بیمه به عنوان ابزار تامین مالی در کشور است و در این راه گام‌های مستحکمی هم برداشته ایم.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر میرمحمدی، رییس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه سراسر کشور نیز در این جلسه با قدردانی و اظهار رضایت طلاب و روحانیون و خانواده‌های آنها از خدمات بیمه‌ای بیمه "ما" گفت: شرکتی که با ۱۳ سال سابقه توانسته است با شرکت‌هایی که سابقه طولانی در صنعت دارند رقابت کند و خدمات ارزشمندی ارائه کند، شایسته تقدیر است و قاعدتاً پیشرفت‌های زیادی خواهد داشت.

وی افزود: اعتقاد من بر این است که یک هیئت اندیشه ورزی بین ما و شما ایجاد شود تا در سال جدید کار‌های بزرگتری انجام داده و علاوه بر موفقیت صنعت بزرگ بیمه شاهد رضایت هر چه بیشتر روحانیون عزیز کشورمان باشیم.

همچنین دکتر حدادی منش معاون سلامت و بیمه‌های مرکز خدمات ضمن ابراز رضایت از حسن همکاری پرسنل بیمه "ما" خاطرنشان کرد: در این قرارداد نیز نکته با اهمیت، ارائه خدمات سریع و با کیفیت و همچنین نظارت دقیق در اجرای آن است وامیدواریم با تعامل طرفین، همگی از برکات این قراداد ارزشمند بهره‌مند شویم.

بنا بر این گزارش در این نشست، اعضای هیات مدیره، قائم مقام مدیرعامل و تعدادی از معاونین و مدیران شرکت بیمه "ما" و رئیس شعب استان قم، مدیر عامل بیمه "ما" را همراهی می‌کردند.

گفتنی است، براساس قرارداد مذکور، طلاب سراسر کشور و خانواده هایشان به مدت یک سال دیگر تحت پوشش بیمه‌های درمان تکمیلی بیمه "ما" قرار گرفتند.

برچسب ها: بیمه ما
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.