کد خبر: ۴۹۱۹۷
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳

قرارداد بیمه ما و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور برای دومین سال تمدید شد

قرارداد بیمه "ما" و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور، با حضور نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه "ما" و رییس، معاونین و مدیران مرکز خدمات حوزه‌های علمیه در شهر مقدس قم، تمدید شد.
قرارداد بیمه ما و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور برای دومین سال تمدید شد

به گزارش مخاطب24به نقل از بیمه ما:در این نشست عملکرد یک سال گذشته شرکت بیمه "ما" توسط رؤسا و مدیران دو سازمان مورد ارزیابی قرار گرفت و طرفین بر توسعه و تقویت تعاملات و همچنین رفع مشکلات و کاستی‌های موجود در قرارداد جدید، تاکید کردند.

در این جلسه دکتر کاردگر نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه "ما" گزارشی از عملکرد موفقیت آمیز این شرکت در سال گذشته ارائه کرد و با اشاره به کیفیت مطلوب خدمات ارائه شده به روحانیون و رضایت طلاب سراسر کشور، تمدید قرارداد بیمه "ما" و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه را هوشمندانه، ارزشمند و حرفه‌ای ارزیابی نمود.

وی افزایش تعهدات متناسب با نیاز‌های جامعه هدف، انعقاد و افزایش قرارداد‌های برخط با بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و تمرکز بر رویکرد مرکز خدمات در ارائه خدمات غیر حضوری را از جمله اقدامات بیمه "ما" در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد.

کاردگر همچنین در خصوص مهم‌ترین هدف خود گفت: هدف اصلی من و بیمه "ما" شناساندن صنعت بیمه به عنوان ابزار تامین مالی در کشور است و در این راه گام‌های مستحکمی هم برداشته ایم.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر میرمحمدی، رییس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه سراسر کشور نیز در این جلسه با قدردانی و اظهار رضایت طلاب و روحانیون و خانواده‌های آنها از خدمات بیمه‌ای بیمه "ما" گفت: شرکتی که با ۱۳ سال سابقه توانسته است با شرکت‌هایی که سابقه طولانی در صنعت دارند رقابت کند و خدمات ارزشمندی ارائه کند، شایسته تقدیر است و قاعدتاً پیشرفت‌های زیادی خواهد داشت.

وی افزود: اعتقاد من بر این است که یک هیئت اندیشه ورزی بین ما و شما ایجاد شود تا در سال جدید کار‌های بزرگتری انجام داده و علاوه بر موفقیت صنعت بزرگ بیمه شاهد رضایت هر چه بیشتر روحانیون عزیز کشورمان باشیم.

همچنین دکتر حدادی منش معاون سلامت و بیمه‌های مرکز خدمات ضمن ابراز رضایت از حسن همکاری پرسنل بیمه "ما" خاطرنشان کرد: در این قرارداد نیز نکته با اهمیت، ارائه خدمات سریع و با کیفیت و همچنین نظارت دقیق در اجرای آن است وامیدواریم با تعامل طرفین، همگی از برکات این قراداد ارزشمند بهره‌مند شویم.

بنا بر این گزارش در این نشست، اعضای هیات مدیره، قائم مقام مدیرعامل و تعدادی از معاونین و مدیران شرکت بیمه "ما" و رئیس شعب استان قم، مدیر عامل بیمه "ما" را همراهی می‌کردند.

گفتنی است، براساس قرارداد مذکور، طلاب سراسر کشور و خانواده هایشان به مدت یک سال دیگر تحت پوشش بیمه‌های درمان تکمیلی بیمه "ما" قرار گرفتند.

برچسب ها: بیمه ما
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز
رکوردشکنی‌های پی در پی طلا در بازار جهانی همچنان ادامه دارد و امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ طلا اعداد و ارقام عجیبی را ثبت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر