کد خبر: ۴۹۱۸۰
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰

نخستین مدال جهانی والیبال ساحلی ایران

تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران برابر مکزیک در دیدار رده‌بندی رقابت‌های قهرمانی جهان به پیروزی رسید.
نخستین مدال جهانی والیبال ساحلی ایران

مخاطب۲۴- تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران برابر مکزیک در دیدار رده‌بندی رقابت‌های قهرمانی جهان به پیروزی رسید و مدال برنز این مسابقات را از آن خود کرد.

به گزارش دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، دیدار‌های رده‌بندی و فینال هجدهمین دوره مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال جهان امروز (یکشنبه یازدهم شهریور) در شهر شانگلو چین پیگیری می‌شود.

تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران (حبیب اکبرزاده ۱۷ ساله – امیرعلی قلعه نویی ۱۸ ساله) در دیدار رده‌بندی به مصاف مکزیک) لارس – کارلوس اندرس) رفت و دو بر یک و با امتیازات ۲۱ بر ۱۵، ۱۹ بر ۲۱ و ۱۵ بر ۶ به پیروزی رسید.

ملی‌پوشان کشورمان ست اول این مسابقه را پرقدرت آغاز کردند و پس از کسب سه امتیاز متوالی بازی را به دست گرفتند. در امتیاز ۱۱ دو تیم مساوی شدند و در نیمه ست بار دیگر ساحلی‌بازان ایران با برتری در تمامی فاکتور‌ها از جمله دفاع، سرویس و توپ‌گیری از حریف مکزیکی خود پیشی گرفته و این ست را با نتیجه ۲۱ بر ۱۵ به نفع خود به پایان رساندند.

در دومین ست دو تیم بازی پایاپایی داشتند و در میانه بازی مکزیک دو اختلاف امتیاز از حریف ایجاد کرد و در نهایت با حفظ این اختلاف و با استفاده از اشتباهات فردی و خستگی بازیکنان ایران این ست را ۲۱ بر ۱۹ به نفع خود به پایان رساند تا بازی در ست سوم پیگیری شود.

ست سوم با برتری ملی‌پوشان کشورمان آغاز شد و با چهار اختلاف امتیاز بازی به نفع ایران پیش رفت و برتری در پوئن‌ها در میانه بازی به ۶ امتیاز هم رسید تا در نهایت این ست ۱۵ بر ۶ به نفع ایران پایان یابد.

وونگ ژانگ از چین و جولیاردی از اندونزی به ترتیب داور اول و دوم این دیدار بودند.

تیم ملی والیبال زیر ۱۹ سال ایران در مرحله مقدماتی موفق به شکست تیم‌های آمریکا، استرالیا و تایلند شد و به عنوان صدرنشین گروه مستقیما به مرحله یک هشتم نهایی صعود کرد. ساحلی‌پوشان کشورمان در مرحله یک چهارم نهایی شیلی را از پیش رو برداشتند و در مرحله یک چهارم نهایی موفق به شکست لهستان شدند. در دیدار نیمه نهایی برابر لتونی مغلوب شدند و در نهایت با پیروزی برابر مکزیک مدال برنز مسابقات زیر ۱۹ سال قهرمانی جهان را از آن خود کردند.

این نخستین بار است که ساحلی‌بازان کشورمان موفق به دریافت مدال در مسابقات قهرمانی جهان شدند و با کسب این مدال برنز تاریخ‌سازی کردند.

عبدالرئوف بستگانی به عنوان سرمربی، مرتضی احمدی پوربندری به عنوان مربی و آنالیزور و سید پوریا نعیمی به عنوان سرپرست، کادر فنی تیم ملی زیر ۱۹ سال ساحلی در رقابت‌ها بودند.

برچسب ها: والیبال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: پاسخِ نامه آمریکایی‌ها به دستشان رسیده است عراقچی: پاسخِ نامه آمریکایی‌ها به دستشان رسیده است
وزیر امور خارجه کشورمان با تأکید بر اینکه «پاسخ ایران به نامه آمریکایی‌ها به دستشان رسیده است»، گفت: «این در حقیقت به نوعی پاسخ به قلدری آمریکاست که ما در شرایط قلدرمآبانه مذاکره نمی‌کنیم و از موضع برابر همیشه آماده مذاکره بودیم و هستیم.»
از دروغ سیزده درباره پزشکیان چه می‌دانید؟ از دروغ سیزده درباره پزشکیان چه می‌دانید؟
رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت نامه‌ای که با امضای رئیس‌جمهوری خطاب به معاون اجرایی درباره تجمعات مقابل مجلس در شبکه‌های اجتماعی منتشرشده را جعلی اعلام کرد
آسمان شب چه دستاوردی برای «جیمز وب» داشت؟ آسمان شب چه دستاوردی برای «جیمز وب» داشت؟
در این گزارش به شرح این مساله می‌پردازیم که تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از زمان پرتاب تاکنون چگونه مدل‌های تکامل کیهانی ما را تغییر داده و همچنان به بینش ما درباره جهان هستی عمق می‌بخشد. ابزار‌های با وضوح بالای آن، اجرامی را نشان می‌دهند که برای گذشته بسیار دور هستند و امکان مطالعه ستارگان اولیه، کهکشان‌ها و سیارات فراخورشیدی بالقوه قابل سکونت را فراهم می‌کنند
رهبر انقلاب: اگر آمریکا شرارتی انجام دهد ضربه متقابل محکم خواهد خورد رهبر انقلاب: اگر آمریکا شرارتی انجام دهد ضربه متقابل محکم خواهد خورد
رهبر انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نماز عید فطر را در مصلای تهران اقامه کردند.
معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند
تمدن مصر باستان مملو از شگفتی‌های خاص است که هنوز هم باستان شناسان را حیرت‌زده می‌کنند. هرچند امروز می‌خواهیم نگاهی به معما‌های مصر باستان داشته باشیم که پس از مدتی طولانی حل شدند.
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
نگاهی علمی به تاثیر حمام یخ بر بدن انسان نگاهی علمی به تاثیر حمام یخ بر بدن انسان
برخی ادعا می‌کنند که حمام یخ می‌تواند با تاثیر معجزه‌وار سبب برطرف کردن بسیاری از مشکلات بدن انسان شود. در این مقاله نگاهی علمی به مشکلات و مزایای استفاده از حمام یخ خواهیم داشت.
برگزیده
استعفای پورموسوی از سرمربیگری مس رفسنجان استعفای پورموسوی از سرمربیگری مس رفسنجان
سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان از استعفای خود خبر داد.
واکنش اینزاگی به سکونشینی مهدی طارمی واکنش اینزاگی به سکونشینی مهدی طارمی
سرمربی تیم فوتبال اینترمیلان به عدم حضور نام مهاجم ایرانی این تیم در فهرست دیدار برابر اودینزه واکنش نشان داد.
ما تیم خوبی داریم و مثل یک خانواده هستیم ما تیم خوبی داریم و مثل یک خانواده هستیم
سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی قهرمانی در آسیا را به مردم ایران تقدیم کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر