کد خبر: ۴۹۱۷۱
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۷
جو آرام در کشور طی ۵ روز آینده

هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۶/۱۱

سازمان هواشناسی از جو آرام در اکثر مناطق کشور طی ۵ روز آینده خبر داد و برای جنوب‌شرق هشدار سطح نارنجی وقوع طوفان حاره‌ای صادر کرد.
هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۶/۱۱

مخاطب۲۴- بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد طی ۵ روز آینده در اکثر مناطق کشور جو آرامی برقرار است.

امروز، یکشنبه، در جنوب و جنوب شرق سیستان و بلوچستان، برخی مناطق هرمزگان و فارس افزایش ابر، گاهی رگبار، رعدوبرق، احتمال تگرگ، وزش باد شدید موقتی و در برخی مناطق گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

در شرق دریای عمان بارندگی، رعدوبرق و وزش باد شدید روی می‌دهد و شرق دریای عمان مواج و طوفانی می‌شود.

طی ۵ روز آینده در نیمه شرقی کشور در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی گردوخاک و کاهش کیفیت هوا روی می‌دهد.

آسمان تهران امروز صاف تا ابری در بعدازظهر افزایش باد پیش‌بینی شده است. بیشینه دمای امروز پایتخت ۳۳ درجه بالای صفر خواهد بود.

توصیف سامانه: سامانه کم‌فشار فصلی در فاصله حدود ۸۵۰ کیلومتری سواحل چابهار

این سامانه تقویت شده و بر اساس پیش‌بینی مدل‌های جوی عصر جمعه امکان تقویت و تبدیل شدن به طوفان حاره‌ای را دارد. با بررسی مدل‌های فعلی مسیر حرکت آن به‌سمت غرب و شمال غرب و در روز شنبه مناطق شرقی دریای عمان است و سپس یکشنبه به‌سمت جنوب غرب تغییر مسیر خواهد داد و طی روز‌های شنبه و یکشنبه وضعیت متلاطم و طوفانی پیش‌بینی می‌شود.

زمان پایان: اواخر وقت یکشنبه ۱۴۰۳/۰۶/۱۱

نوع مخاطره: رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید و طوفانی شدن دریا

منطقه اثر: دریای عرب و مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای عمان و تنگه هرمز و شرق خلیج فارس

اثر مخاطره: احتمال خسارت به کشتی‌ها و شناور‌های تجاری و ماهیگیری و خسارت به تأسیسات ساحلی، خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و سبک، اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی.

توصیه: خودداری از تردد کشتی‌های تجاری و لنج‌های ماهیگیری در دریای عرب و دریای عمان، انتقال شناور‌های سبک به خشکی و مناطق امن، منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناور‌های سبک، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکو‌های نفتی، پیگیری اخبار هواشناسی و هشدار‌های رسمی صادرشده توسط سازمان هواشناسی کشور و اداره‌کل هواشناسی استان.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر