کد خبر: ۴۹۱۴۷
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۱

پیام تبریک مدیرعامل بانک آینده به مناسبت روز بانکداری اسلامی

دکتر بهمن اسکندری، مدیرعامل بانک آینده به مناسبت دهم شهریور‌ماه و روز بانکداری اسلامی با ارسال پیامی این روز را به تمامی کارکنان شبکه بانکی، به‌ویژه همکاران متعهد و توان‌مند بانک‌آینده، تبریک گفت.
پیام تبریک مدیرعامل بانک آینده به مناسبت روز بانکداری اسلامی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده:در متن پیام آمده است:
روز بانکداری اسلامی گرامی باد
۱۰ شهریورماه که با عنوان روز «بانکداری اسلامی» نام‌گذاری شده، به ما یادآور می‌شود که تطبیق عملکرد بانک با اصول بانکداری اسلامی، مسئولیت سترگی است که هم‌زمان با پیشرفت‌های چشم‌گیر صنعت بانکداری در جهان، تلاش دو چندان ما را می‌طلبد.
خوشبختانه خانواده بزرگ بانک‌آینده، همواره اهمیت این مهم را مدنظر داشته و در همین راستا، تشکیل «شورای عالی بانکداری اسلامی» بانک‌آینده از دیرباز در جهت انطباق عملیات بانک با موازین فقه‌اسلامی و قانون عملیات بانکداری بدون‌ربا، هم‌چنین تلاش برای فرهنگ‌سازی و ارتقای دانش سرمایه‌انسانی بانک، توأم با نهادینه‌سازی رفتار و اخلاق کارگزاران، از جمله مفاد مأموریت بانک آینده به‌شمار می‌رود که در نهایت به چشم‌انداز این بانک، مبنی بر بانکی پیش‌رو در اجرای موازین اسلامی در عملیات بانکداری بدون‌ربا (بانکداری اسلامی)، منتهی خواهد شد.
هفته بانکداری اسلامی را به کارکنان شبکه بانکی، به‌ویژه همکاران متعهد و توان‌مند بانک‌آینده تبریک عرض نموده و امیدوارم؛ به پشتوانه چنین سرمایه کارآمد و نیز راهبرد‌های ترسیم‌شده، به هدف کلان خود که ایفای نقش مؤثر در تحقق بانکداری اسلامی و برخورداری از رفتار مبتنی بر حق و عدل با مردم و مشتریان در حوزه خدمات و محصولات بانکی است، بیش از پیش دست یابیم.

بهمن اسکندری

برچسب ها: بانک آینده
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم گفت: این دولت در مدیریت بحران‌ها و تعامل قوا موفق بوده و راهبرد اصلی‌اش توسعه صنعت و جلوگیری از خام‌فروشی است.
صفحه خبر بالای تصاویر