کد خبر: ۴۹۱۳۲
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰

قوه قضاییه: نامه منتسب به رئیس قوه قضاییه جعلی است

قوه قضاییه اعلام کرد: نامه منتسب به رئیس قوه قضاییه با موضوع پذیرش درخواست اعاده دادرسی عباس ایروانی جعلی است.
قوه قضاییه: نامه منتسب به رئیس قوه قضاییه جعلی است

مخاطب۲۴- اخیرا تصویر نامه‌ای منتسب به رئیس قوه قضاییه خطاب به رئیس بانک مرکزی با موضوع پرونده عباس ایروانی محکوم اقتصادی در فضای مجازی منتشر شده است که براساس پیگیری‌ها این نامه جعلی است.

هفته گذشته در بخشی از جلسه شورای عالی قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به مرکز رسانه دستور داد در رابطه با عده‌ای که مبادرت به جعل عنوان می‌کنند و به اسم رئیس قوه قضاییه و یا سایر مقامات و مسئولان قضایی، نامه‌ای جعلی را برای بخش‌های مختلف ارسال می‌کنند، اطلاع‌رسانی مستمر و هوشمندانه صورت گیرد تا جلوی عناصر جاعل و سوءاستفاده‌کننده گرفته شود.

در همین رابطه، اخیرا تصویر نامه‌ای جعلی منتسب به رئیس قوه قضاییه خطاب به رئیس بانک مرکزی با موضوع پرونده یک محکوم اقتصادی در فضای مجازی منتشر شده است.

در این نامه جعلی ادعا شده «تقاضای اعاده دادرسی عباس ایروانی پذیرفته شده و بنابر تشخیص خلاف شرع بین بودن روند دادرسی، احکام، اجراییات و مزایدات مرتبط با گروه عظام متوقف و نسبت به رفع میدودی حساب‌های بانکی این شرکت اقدام شود».

پیگیری‌های خبرگزاری میزان نشان می‌دهد نامه مورد اشاره هیچ سندیتی نداشته و جعل شده است.

موضوع این نامه جعلی و منبع ارسال آن از سوی مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در حال پیگیری است.

براساس رای قطعی شعبه ۴ دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی، عباس ایروانی در ۲ پرونده قضایی گروه عظام به حبس طولانی‌مدت، ضبط کلیه اموالی که از طریق خلاف قانون به دست آورده و و رد مال شبکه بانکی محکوم شد.

گفتنی است، ۱۷ اسفند سال۱۴۰۲ عباس ایروانی جهت اجرای حکم قطعی، بازداشت و به زندان معرفی شد.

برچسب ها: قوه قضاییه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر