کد خبر: ۴۹۱۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵

پسرم را لطفا بفرستید سربازی!

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از فرمانده کل فراجا خواست که کارت معافیت فرزندش ابطال و به سربازی اعزام شود.
پسرم را لطفا بفرستید سربازی!

مخاطب۲۴- استاندار کهگیلویه و بویراحمد با ارسال نامه‌ای به سردار رادان، فرمانده کل فاراجا خواستار ابطال کارت معافیت از خدمت و اعزام پسرش به خدمت سربازی شد.
در بخشی از این نامه استاندار به فرمانده کل فراجا آمده است: «فرزند در سن کمتر از ۱۸ سالگی در حشد الشعبی عراق مشغول جنگ با داعش بوده و ابایی از رفتن به سربازی نداشته است و صرفا از ظرفیت قانون وظیفه عمومی برای معافیت استفاده نموده است؛ و عضو فعال بسیج در تهران بوده است. اما با عنایت به تبلیغات ایجاده شده و توجه به افکار عمومی و برای اینکه هیچ گونه شائبه‌ای مبنی بر سوء استفاده از موقعیت شغلی اینجانب نسبت به ابطال کارت معافیت و اعزام به سربازی ایشان اقدام نمایید»

برچسب ها: سردار رادان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
در جنگ ۱۲ روزه کدام استان‌ها بیشترین شهید را دادند؟ در جنگ ۱۲ روزه کدام استان‌ها بیشترین شهید را دادند؟
بیشتر آمار شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر برای کدام استان‌ها بود؟
جنگنده میگ ۲۹ ایران چه ویژگی‌هایی دارد؟ جنگنده میگ ۲۹ ایران چه ویژگی‌هایی دارد؟
جنگنده میگ ۲۹، محصول شرکت میکویان روسیه، در دهه ۱۹۷۰ به‌عنوان پاسخ شوروی به جنگنده‌های آمریکایی F-۱۵ و F-۱۶ طراحی شد.
درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق ناشی از چیست؟ درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق ناشی از چیست؟
درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق، خورشید هرکی را در مرکز توجه قرار داده است. این رهبر عشیره‌ای کیست و بحران خبات چه پیامد‌هایی دارد
تأکید عراقچی بر مسئولیت کشور‌های منطقه برای مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید عراقچی بر مسئولیت کشور‌های منطقه برای مقابله با رژیم صهیونیستی
وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با همتای عربستانی خود بر مسئولیت مشترک کشور‌های منطقه برای مقابله با تهدید ناشی از سیطره‌طلبی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
نتیجه جلسه خیلی مهم ترامپ و بنیامین چه شد؟ نتیجه جلسه خیلی مهم ترامپ و بنیامین چه شد؟
رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای بار دوم دیدار کردند.
معاملات آنلاین طلا همچنان فعالیت دارند؟ معاملات آنلاین طلا همچنان فعالیت دارند؟
محدودیت‌های ناگهانی بانک مرکزی در مسیر پرداخت‌های ریالی پلتفرم‌های معاملات آنلاین طلا، موجی از سردرگمی و نگرانی را میان سرمایه‌گذاران به وجود آورده است؛ تصمیمی که هنوز دلیل روشنی برای آن اعلام نشده و به نقدشوندگی دارایی‌ها آسیب زده است.
زمان بازگشت یزدانی به تشک کشتی مشخص شد؟ زمان بازگشت یزدانی به تشک کشتی مشخص شد؟
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، در گفت وگویی به بررسی شرایط تیم ملی و همچنین آمادگی ملی‌پوشان برای مسابقات جهانی ۲۰۲۵ زاگرب پرداخت.
برگزیده
در جنگ ۱۲ روزه کدام استان‌ها بیشترین شهید را دادند؟ در جنگ ۱۲ روزه کدام استان‌ها بیشترین شهید را دادند؟
بیشتر آمار شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر برای کدام استان‌ها بود؟
آب دریای عمان به اصفهان رسید آب دریای عمان به اصفهان رسید
مهدی جمالی‌نژاد روز سه‌شنبه گفت: برغم وجود موانع و محدودیت‌های زیاد، نخستین اقدام عملی در راه تامین آب مورد نیاز صنایع اصفهان به نتیجه رسید.
بازجویی و احضار آیت الله بازجویی و احضار آیت الله
هاشمی رفسنجانی ۲۶سال پیش در خاطرات روز پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۷۸، توصیه برای نظارت بر خبرگزاری ایرنا به جهت دوری از افراد تند و خطی را روایت کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر