کد خبر: ۴۹۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴

همسر رییسی: مدیرانشان را تحت پیگیری قرار می‌دادند خیلی قاطع و گاهی خیلی خشن

«از همه قیمت می‌گرفتند گاهی تلفن می‌کردند و از یک نفر قیمت می‌گرفتند و گاهی مسئولان کشور را زیر سوال می‌بردند که گزارشات غلط است. قیمت اجناس ریز مثل پیاز و سیب زمینی را حتی می‌گرفتند. خیلی مچ مدیرانشان را می‌گرفتند و گزارش‌ها را چک می‌کردند. ساده زیستی و قناعت داشت نه از آن جنسی که بخواهند ریا بکنیم.»
همسر رییسی: مدیرانشان را تحت پیگیری قرار می‌دادند خیلی قاطع و گاهی خیلی خشن

مخاطب۲۴- جمیله علم الهدی همسر شهید سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور سابق کشورمان در یک مصاحبه به بیان ناگفته‌هایی از زندگی مشترکشان پرداخته است.

بخش‌هایی از حرف‌های جمیله علم الهدی را بخوانید؛
{در پاسخ به این سوال مجری که چرا انقدر می‌دویدند؟ }: یک شعار معروفی بود که ایشان تکرار می‌کردند کی خسته اس؟ دشمن، ولی فریبکار نبودند، مردم‌داری می‌کرد، ولی فریب نمی‌داد، مردم هم این را می‌فهمیدند.

مدیرانشان را تحت پیگیری قرار می‌دادند خیلی قاطع و گاهی خیلی خشن، تعارف نداشتند مواردی بود که مثلا صبح جمعه دفترشان خبر می‌دادند که این جلسه بخاطر مسافرت یکی از وزرا تشکیل نمی‌شود، ایشان می‌گفتند خودتان و فلان وزیر بروید همانجا بمانید و دیگر برنگردید، بعد می‌دیدیم صبح جلسه تشکیل می‌شد.

{در پاسخ به این سوال مجری که یکی از دردودل‌ها و حرف‌هایی که به شما گفتند را بگویید}: ایشان یک اصرار زیادی داشتند که چیزی نگوید، خیلی اصرار داشتند، دقیقا اگر کسی سوال می‌کردند در چشم‌شان نگاه می‌کردند و جواب نمیدادند حتی به من چیزی نمی‌گفتند، به پدرم هم حتی چیزی نمی‌گفتند با اینکه برای پدرم خیلی احترام قائل بودند. احساس می‌کردند خلاف شرع است.

به مساله آب خیلی حساس بودند، درباره آب، برق و همان چیزهائی که به مربوط مردم می‌شدند پیگیری و سخت گیری‌های زیادی داشتند. حرص و جوش می‌خوردند و حرص و جوش هم می‌دادند (خنده) و من گاهی دلم برای آن کسی که پشت تلفن بود می‌سوخت.

ایشان می‌گفتند نباید گاز و برق خانگی قطع شود نباید به آرامش مردم آسیب بخورد.

از همه قیمت می‌گرفتند گاهی تلفن می‌کردند و از یک نفر قیمت می‌گرفتند و گاهی مسئولان کشور را زیر سوال می‌بردند که گزارشات غلط است. قیمت اجناس ریز مثل پیاز و سیب زمینی را حتی می‌گرفتند. خیلی مچ مدیرانشان را می‌گرفتند و گزارش‌ها را چک می‌کردند.

ساده زیستی و قناعت داشت نه از آن جنسی که بخواهند ریا بکنیم.

{ماجرای انگشتر برجای مانده از شهید رئیسی}: بعد از ریاست جمهوری در یکی از ملاقات‌ها که با رهبری داشتند اقا فرمونده بودند این انگشتر را به شما می‌دهم و همیشه دستشان بود، بعد از شهادت دست دخترم بود و رهبری دیده بودند و با توجه به اینکه پیکرشان شرایط خیلی خاصی داشتند که البته من پیکر را ندیدم و بعد متوجه شدیم پیکر شرایط خاص داشتند رهبری گفتند داخل این انگشتر را بتراشید و دوباره دفن کنید.

برچسب ها: جمیله علم الهدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن
یک گزارش بین‌المللی نشان می‌دهد استرالیا به ازای هر دلار سرمایه‌گذاری، یونیکورن‌های بیشتری نسبت به هر کشور دیگری ایجاد می‌کند. برخلاف تصورات معمول، آمریکا در این بخش ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده و چین نیز حضور چندان روشنی ندارد.
آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟ آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟
یکی از شایعات مورد اشاره که سرمایه‌گذاری زیادی برای جا انداختن آن در بین افکار عمومی صورت گرفته و از تریبون‌های مختلف در حال انتشار است شایعه فرار از زندان و یا صدور قرار وثیقه برای فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی است.
تمدید لغو پرواز‌ها تمدید لغو پرواز‌ها
مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود
مدتی کوتاه پیش از تجاوز اسرائیل به خاک ایران، تمامی رسانه‌های اصلی جهان و حتی تحلیل‌گران مشهور، از اختلافات عمیق بین رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو در مورد ایران سخن می‌گفتند؛ اما حالا رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که تمامی این خبرها، عملیات «فریب» بوده است.
برگزیده
نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد
ترک مخاصمه به شکل مشهود نیاز به پیوست دارد. یعنی اسرائیل دیگر حق نداشته باشد به حریم هوایی ایران تجاوز کرده و در داخل ایران اقدام به ترور کند. آتش بس واقعی حتماً توافقنامه‌هایی در پیوست دارد که ضمانت اجرایی تداوم آن است که ما این توافقات را نداریم.
چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم
سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان، دیروز در نشست خبری خود خواستار اخراج خبرنگار رادیو اروپای آزاد (رادیو آزادی) از جلسه شد.
آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد
مکالمات شنود شده از مقام‌های ایرانی، میزان خسارت وارده از حملات آمریکا به برنامه هسته‌ای تهران را کمتر از آنچه انتظار می‌رفت نشان می‌دهند. روزنامه واشنگتن‌پست روز یکشنبه با استناد به اظهارات چهار منبع آگاه از اطلاعات محرمانه در حال گردش در دولت آمریکا این موضوع را گزارش داد.
صفحه خبر بالای تصاویر