کد خبر: ۴۹۱۱۳
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۱

برزیل ایکس را فیلتر کرد

قاضی دیوان عالی برزیل حکم مسدودشدن شبکه اجتماعی ایکس (توییتر) در این کشور را صادر کرد.
برزیل ایکس را فیلتر کرد

مخاطب۲۴- رسانه‌های برزیلی اعلام کردند که «الکساندر دِ مورائس» قاضی دیوان عالی این کشور با بیان اینکه «ایلان ماسک» مالک شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) به «حاکمیت برزیل، به‌ویژه قوه قضاییه برزیل بی‌احترامی کرده و خود را نهادی فراملی و مصون از قوانین هر کشور معرفی می‌کند» حکم مسدودشدن ایکس در برزیل را صادر کرد.

مورائس چهارشنبه گذشته به ایلان ماسک هشدار داده بود که ظرف ۲۴ ساعت نماینده قانونی خود را در برزیل معرفی کند. ایکس از اوایل ماه آگوست تاکنون نماینده‌ای در برزیل ندارد.

این قاضی برزیلی به شرکت‌های اینترنتی و فروشگاه‌های اپلیکیشن‌ها پنج روز فرصت داده است که حکم وی را اجرا و ایکس را مسدود کنند.

وی هشدار داد، افراد و شرکت‌هایی که برای دسترسی به شبکه ایکس از وی‌پی‌ان استفاده می‌کنند، روزانه هشت هزار و ۹۰۰ دلار جریمه می‌شوند.

شرکت «امارکتر» اعلام کرده است که حدود ۴۰ میلیون برزیلی یعنی حدود یک پنجم از جمعیت این کشور در ماه دستکم یکبار از ایکس استفاده می‌کنند. از این رو، برزیل بازار مهمی برای ایکس به شمار می‌آید.

برچسب ها: ایکس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران
سید عباس عراقچی در حاشیه کنفرانس «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» با عدنان منصور وزیر خارجه اسبق لبنان دیدار کرد و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کردند.
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر