کد خبر: ۴۹۰۹۰
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۱
نتایج هفته سوم لیگ برتر فوتبال

استقلال در خوزستان شکست خورد

استقلال تهران در بازی مهم امروز هفته سوم لیگ برتر مقابل استقلال خوزستان شکست خورد
استقلال در خوزستان شکست خورد

مخاطب۲۴- رقابت‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال امشب (پنج‌شنبه) با چهار دیدار آغاز و پیگیری شد.

هوادار از تراکتور میزبانی کرد با نتیجه پرگل چهار بر صفر از سد حریف خود گذشت. مس رفسنجان موفق شد با هدایت محرم نویدکیا با نتیجه سه بر یک آلومینیوم اراک را مغلوب خود کند.

خیبر خرم آباد که در نیمه اول مقابل ذوب آهن بازنده به رختکن رفته بود در نیمه دوم گل تساوی را به ثمر رساند و از بازی خانگی یک امتیاز کسب کرد.

در مهم‌ترین بازی هم استقلال تهران خارج از خانه مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت که با گل دیرهنگام با نتیجه یک بر صفر شکست خورد.

نتایج نهایی رقابت‌های امشب را در ادامه مشاهده می‌کنید:

هوادار ۰ - ۴ تراکتور (نتیجه نهایی)

گلزنان: مهدی هاشم نژاد (۲۷)، تومیسلاو اشترکالی (۵۷) و امیرحسین حسین زاده (۷۵ و ۸۵) برای تراکتور

مس رفسنجان ۳ - ۱ آلومینیوم اراک (نتیجه نهایی)

گلزنان: عیسی مرادی (۱۵ و ۶۴) و علی شجاعی (۵+۹۰) برای مس رفسنجان - امین کاظمیان (۱۹) برای آلومینیوم

خیبر خرم آباد ۱ - ۱ ذوب آهن اصفهان (نتیجه نهایی)

گلزنان: کوین بولی (۷۸) برای خیبر خرم آباد - حسن شوشتری (۴۳) برای ذوب آهن

استقلال خوزستان ۱ - ۰ استقلال تهران (نتیجه نهایی)

گلزنان: تیوی بیفوما (۸۰) برای استقلال خوزستان


برچسب ها: لیگ برتر فوتبال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان: در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم پزشکیان: در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم
رئیس جمهور گفت: در مذاکره با آمریکا، در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم، اما اگر آنها نخواهند از موضع برابر با ما مذاکره کنند، مسیر خود را ادامه می‌دهیم. همان‌گونه که رهبر انقلاب فرمودند، نه خوش‌بین هستیم و نه بدبین.
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی» رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی»
کتابخانه و موزه ملک، یک نسخه خطی از کلیات سعدی را رونمایی کرد.
ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود
ظریف گفت: ما نیازمند روابط خوب با همه همسایگان‌مان هستیم و روسیه به عنوان یک همسایه قدرتمند، حالا از دید بعضی‌ها قدرت منطقه‌ای و از دید بعضی‌ها قدرت جهانی، یک شریک راهبردی برای ایران است. ولی این شراکت راهبردی باید بر اساس چشمان باز باشد و با شناخت دقیق از روسیه شکل گیرد.
تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه
مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی منتشر شده، مبنی بر اینکه وام بانکی از ۲ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان با کارت یارانه‌ای به افراد پرداخت می‌شود، گفت: همه این موارد تکذیب می‌شود، ما به عنوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعیه‌های رسمی خود را از طریق سرشماره v.refah.ir در مورد کالابرگ و یارانه منتشر می‌کنیم و غیر آن هرچه در فضای مجازی گفته می‌شود، دروغ است.
چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟ چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟
نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد اعلام کرد که سخنرانی «سید عباس عراقچی»، وزیر محترم امور خارجه که قرار بود امروز (دوشنبه) به صورت مجازی در کنفرانس بین‌المللی سیاست هسته‌ای کارنگی ایراد گردد، لغو شده است.
برگزاری فستیوال «کوچه» قطعی شد برگزاری فستیوال «کوچه» قطعی شد
محمدحسین زندویان ـ سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ـ اخذ مجوز برگزاری فستیوال «کوچه» را اعلام کرد.
برگزیده
استقلال و هوادار به تساوی رسیدند استقلال و هوادار به تساوی رسیدند
استقلال و هوادار به تساوی رسیدند.
عجیب‌ترین شعار هواداران استقلال علیه چه کسی بود؟ عجیب‌ترین شعار هواداران استقلال علیه چه کسی بود؟
هواداران استقلال شعار‌های اعتراضی علیه کاپیتان این تیم سر دادند.
شرطو شروط کارتال برای مدیرعال جدید چیست؟ شرطو شروط کارتال برای مدیرعال جدید چیست؟
سرمربی پرسپولیس از قبل توافقاتی با درویش در خصوص نقل و انتقالات تابستانی داشت.
صفحه خبر بالای تصاویر