کد خبر: ۴۹۰۵۵
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲

مهر فرهنگیان؛ تسهیلات جدید بانک سرمایه

بانک سرمایه در راستای توسعه خدمات خود به فرهنگیان ارجمند، طرح «مهر فرهنگیان» را عملیاتی نمود.
مهر فرهنگیان؛ تسهیلات جدید بانک سرمایه

مخاطب ۲۴- بانک سرمایه، این بانک با هدف تنوع بخشیدن در ارائه خدمات به اعضای محترم صندوق ذخیره فرهنگیان، خدمت جدید خود را در قالب عقد مرابحه، تحت عنوان «مهر فرهنگیان» معرفی نموده است.

در این طرح، پرداخت تسهیلات حداکثر تا سقف ۲ میلیارد ریال، بر اساس معدل حساب، با نرخ ۲۲ درصد و حداکثر بازپرداخت ۶۰ ماهه ارائه خواهد شد.

گفتنی است اعضای محترم صندوق ذخیره فرهنگیان از این پس با افتتاح حساب نزد هریک از شعب بانک سرمایه می‌توانند وفق ضوابط ابلاغی از این خدمت جدید بهره‌مند شده و در صورت تمایل، امتیاز آن را به دیگران واگذار نمایند.

شایان ذکر است متقاضیان ارجمند می‌توانند علاوه بر افتتاح حساب حضوری در هر یک از شعب بانک سرمایه، از طریق اپلیکیشن سرمایه نیز به صورت غیرحضوری افتتاح حساب کرده، وجه مورد نظر خود را به حسابشان واریز نمایند و پس از گذشت حداقل سه ماه از زمان افتتاح حساب، جهت ارائه درخواست تسهیلات و اطلاع از معدل سپرده خود به یکی از شعب بانک سرمایه مراجعه نمایند.

مشتریان ارجمند جهت افتتاح حساب غیر حضوری کافی است اپلیکیشن سرمایه را از طریق وب سایت بانک سرمایه، کافه بازار و یا اسکن QR cod زیر دانلود و نصب نموده و مراحل ثبت نام و احراز هویت را انجام دهند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر