کد خبر: ۴۹۰۳۲
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵

ضرب و شتم مامور اورژانس البرز

رئیس اورژانس البرز گفت: کارشناس اورژانس حین انجام عملیات امدادرسانی توسط چهار نفر مورد حمله قرار می‌گیرد، ضاربان دستگیر و در حال حاضر در بازداشت هستند.
ضرب و شتم مامور اورژانس البرز

مخاطب۲۴- احمد مهدوی اظهار کرد: پیرو اعلام مأموریت با عنوان سقوط از ارتفاع در ساعت ۲۲:۳۰ شب گذشته «سه‌شنبه ششم شهریور» به آدرس بلوار حدادی، کارشناسان این مرکز از نزدیک‌ترین واحد عملیاتی به آدرس فوق اعزام شدند، پس از ارزیابی لازم مشخص می‌شود که ماهیت مأموریت مغایر با موضوع عنوان شده است و کارکنان اورژانس ۱۱۵ با چند نفر افراد که رفتار‌های نامتعارف و غیر طبیعی داشته‌اند مواجه می‌شوند.
وی افزود: حین انجام اقدامات درمانی لازم، یک نفر از این افراد اقدام به جابه‌جایی خودسرانه آمبولانس با نیت نامشخص می‌کند که با مقاومت کارکنان، آمبولانس از دست فرد خاطی خارج می‌شود، اما با دخالت همراهان بیماران که خارج از وضعیت طبیعی بودند همکاران دچار آسیب‌های جسمی ناشی از این درگیری می‌شوند و در نهایت با مداخله نیرو‌های نظامی، این افراد دستگیر و به بازداشتگاه منتقل می‌شوند.

رئیس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی استان البرز با اشاره به اینکه این مأمور آسیب دیده اورژانس عیادت و بررسی فرایند درمان در دستور کار قرار گرفت، خاطرنشان کرد: هماهنگی لازم برای ترخیص مأمور اورژانس انجام و وی بدون پرداخت هرگونه هزینه بستری و جراحی، از بیمارستان ترخیص شد.

مهدوی تصریح کرد: مطابق هماهنگی و پیگیری‌های حقوقی و قضائی از مراجع ذی‌صلاح، متهمان که ۴ چهار نفر بودند، بلافاصله پس از ضرب و شتم تکنسین‌ها و تخریب آمبولانس، توسط عوامل زحمتکش کلانتری ۴۶ دهقان ویلا بازداشت و در اولین ساعت کاری امروز با پیگیری صورت گرفته تحویل مراجع قضائی راهی زندان شدند.

وی اضافه کرد: مرکز اورژانس ۱۱۵ البرز در راستای حمایت قضائی از همکاران و پیشگیری از وقوع موارد مشابه، اقدامات لازم را برای پیگیری جنبه عمومی جرم به عمل خواهد آورد.

برچسب ها: اورژانس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر