کد خبر: ۴۹۰۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۹

مهدی کروبی:هر دو رفع حصر شویم، تنهایی نه!

مهدی کروبی ضمن تشکر از تلاش رئیس جمهور و رئیس قوه قضاییه برای رفع حصر، گفته است که امیدوارم رفع حصر به‌زودی انجام شود، اما به‌شرطی که با رفع حصر میرحسین موسوی همزمان باشد.
مهدی کروبی:هر دو رفع حصر شویم، تنهایی نه!

مخاطب۲۴- حسین کروبی درباره اظهارات اخیر غلامحسین کرباسچی مبنی بر این که خبر‌های خوبی درباره‌ی رفع حصر در جریان است، گفت: باید بگویم که در هفته‌ی گذشته یک پیغامی از طرف آقای پزشکیان رئیس جمهور و آقای اژه‌ای رئیس قوه قضاییه داده شد که دنبال رفع حصر آقای کروبی هستیم و موافقت‌هایی شده است؛ لذا پیرو این پیغام، ما نظر آقای کروبی را خواستیم که یک چنین چیزی گفته شده است.

به گفته‌ی او، «کروبی گفته که من و آقای موسوی سال ۸۸ به نتیجه‌ی انتخابات معترض بودیم و اعتراض ما هم باعث شد که من و آقای موسوی را به خاطر آقای احمدی نژاد، نزدیک به ۱۵ سال در حصر قرار دادند. در این مدت هم نه محاکمه‌ای انجام شد و نه حکم قضایی صادر شد و به صورت غیرقانونی جفت ما را در حصر قرار دادند».

بیشتر بخوانید

حسین کروبی ادامه داد: آقای کروبی گفت ضمن تشکر از آقای محسنی اژه‌ای و آقای پزشکیان که دنبال رفع حصر من بودند، ولی لازم است خدمت این دوستان بگویم که ما هر دو همزمان حصر شدیم و اگر قرار شود روزی رفع حصر شود ما هر دو باید رفع حصر شویم؛ لذا امیدوارم انشالله این کار به‌زودی انجام شود، ولی با همدیگر باشد. من رفع حصر تنهایی را نمی‌خواهم.

او در پایان گفت: پیغام آقای کروبی را من به همراه مادرم حضورا خدمت آقای اژه‌ای و برای آقای پزشکیان هم از طریق دوستانشان پیام حاج آقا را ابلاغ کردیم و امیداریم که این حصر هرچه زودتر، اما هر دو با هم رفع شود.

برچسب ها: مهدی کروبی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بیرانوند در آزادی هو شد بیرانوند در آزادی هو شد
پس از گل دوم ازبکستان بود که تماشاگران حاضر در ورزشگاه سیدحسین حسینی را تشویق کردند
رونمایی از شهر موشکی سپاه رونمایی از شهر موشکی سپاه
آشیانه‌ی هزاران موشک نقطه‌زن خیبرشکن، حاج قاسم، قدر‌H، سجیل عماد و ... امشب رونمایی شد.
رونمایی بی پایان از شهر‌های موشکی ایران رونمایی بی پایان از شهر‌های موشکی ایران
فرمانده نیروی هوافضای سپاه اعلام کرد که ایران می‌تواند هر هفته از شهر‌های موشکی جدید رونمایی کند و تا دو سال آینده همچنان این پروژه ادامه خواهد داشت
روایت هرمز شجاعی مهر از بازداشت و بازجویی‌اش در اوین روایت هرمز شجاعی مهر از بازداشت و بازجویی‌اش در اوین
هرمز شجاعی مهر مجری ثابت سال‌های طولانی برنامه خانواده، این امتیاز ویژه را داشت که همزمان مجله‌ای به همین نام منتشر کند و همین ظرفیت باعث شد مجله او به فروش تاریخی برسد و در یک شماره حتی از ۷۰۰ هزار نسخه عبور کند و او به ثروتی افسانه‌ای از قبل این مجله دست یابد.
سکوت ۱۰ ساله مریلا زارعی شکست سکوت ۱۰ ساله مریلا زارعی شکست
مریلا زارعی در گفتگویی مفصل با برنامه «رو ب رو» دهه اول فعالیت خود در سینما را مرور کرد و خاطراتی جذاب از آثاری گفت که خیلی‌ها با آنها خاطره دارند.
پلیس راه، رانندگان را به ورزش اجباری واداشت پلیس راه، رانندگان را به ورزش اجباری واداشت
طبق آمارها، خواب‌آلودگی و خستگی رانندگان مهم‌ترین عامل تصادفات است. پویش «نه به‌تصادف» تلاش دارد تا با تغییر فرهنگ رانندگی، خطرات جاده‌ای را کاهش دهد.
پشیمانی شهرام شکوهی از انتشار ویدیو همسرش پشیمانی شهرام شکوهی از انتشار ویدیو همسرش
شهرام شکوهی از اینکه ویدیو دعوا با همسرش را منتشر کرده ابراز ندامت کرد
برگزیده
ایروانی: ایران به دنبال برقراری ثبات و امنیت پایدار در سوریه است ایروانی: ایران به دنبال برقراری ثبات و امنیت پایدار در سوریه است
سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل بحران انسانی و مشکلات اقتصادی کنونی در سوریه را نتیجه مستقیم تحریم‌های غیرقانونی آمریکا خواند و گفت: ایران به دنبال برقراری ثبات و امنیت پایدار در سوریه است.
هشدار سخنگوى جبهه اصلاحات ایران به پزشکیان هشدار سخنگوى جبهه اصلاحات ایران به پزشکیان
سخنگوى جبهه اصلاحات ایران از رئیس جمهور خواسته است که در مدیریت امور جاری دولت، خصوصاً در حوزه آموزش، تدبیری اتخاذ شود تا دست‌کم مردم شاهد ⁧ناترازی‌هایی⁩ از این دست نباشند.
عراقچی: هنوز به نامه ترامپ پاسخ ندادیم؛ پاسخ در حال تهیه است عراقچی: هنوز به نامه ترامپ پاسخ ندادیم؛ پاسخ در حال تهیه است
عراقچی، ​وزیر خارجه کشورمان گفت: ما هنوز به نامه آمریکا پاسخ ندادیم و جواب به این نامه در دست تهیه است و به زودی از طریق مقتضی ارائه می‌شود. ما تحت فشار حداکثری در شرایط تهدیدات نظامی و افزایش تحریم‌ها مذاکرات مستقیمی با آمریکا نخواهیم داشت. هم اکنون با ۳ کشور اروپایی در حال گفت‌و‌گو هستیم. ما هیچوقت میز مذاکره را ترک نمی‌کنیم.
صفحه خبر بالای تصاویر