کد خبر: ۴۸۹۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱

ماجرای فسخ ۴ بازیکن استقلال چیست؟

باشگاه استقلال با توجه به شرایطی که دارد برای فهرست تیم بزرگسالان خود تصمیم‌گیری خواهد کرد.
ماجرای فسخ ۴ بازیکن استقلال چیست؟

مخاطب۲۴- باشگاه استقلال به دلیل پُر شدن سقف بودجه خود هنوز نتوانسته قرارداد چند بازیکن را ثبت کند. علاوه بر این موضوع جذب ۹ بازیکن خارجی و البته محرومیت ۶ جلسه‌ای مهرداد محمدی از سوی کمیته انضباطی سبب شده که اتفاقاتی درباره فهرست این تیم رخ دهد.

شب گذشته اعلام شد که قرارداد مهرداد محمدی، منتظر محمد، سینا سعیدی‌فر و محمدحسین مرادمند توسط باشگاه استقلال فسخ شده است. پیگیری‌ها نشان می‌دهد که منتظر محمد جایی در استقلال ندارد، اما باشگاه به دلیل اینکه می‌خواهد از فروش او درآمدزایی کند فسخ قرارداد محمد را به صورت رسمی اعلام نکرده است.

نام مهرداد محمدی به دلیل اینکه ۶ بازی اول لیگ را به دلیل محرومیت از دست داده و سقف استقلال پُر شده در لیست اولیه قرار ندارد و درخواست کارت بازی برای این بازیکن صادر نشده است. باشگاه استقلال در نظر دارد به زودی قراردادی با اسپانسری جدید منعقد کند و طبق مقررات از طریق درآمدزایی می‌تواند نام محمدی را به فهرست اضافه کند. در این صورت کارت بازی محمدی صادر می‌شود.

در واقع استقلال هم اکنون از ۲۰ سهمیه بزرگسال خود نام ۱۸ بازیکن را ثبت کرده و دو جای خالی برای محمدی و بلانکو نگه داشته است. قرارداد بلانکو هم به دلیل سقف بودجه و مشکلات دیگر ثبت نشده و گفته می‌شود باشگاه پیگیر است مشکل این بازیکن را در یکی دو روز پیش‌رو حل کند.

استقلال در عین حال به محمدحسین مرادمند برای تمدید قراردادش «نوتیس» داده بود، اما در نهایت اتفاقی برای تمدید قرارداد رخ نداد و نام او در لیست رد نشده است. با این وجود تکلیف ادامه همکاری یا رفتن او هنوز به صورت رسمی مشخص نشده است.

سینا سعیدی دیگر بازیکنی است که قراردادش فسخ شده است.

زمان نقل و انتقالات ۲۸ شهریور به پایان می‌رسد و باشگاه‌ها تا آن زمان فرصت دارند تغییراتی در فهرست خود ایجاد کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر
نگار فرهمند، همسر سابق پژمان جمشیدی، پس از انتشار خبر بازداشت این بازیگر به اتهام تجاوز، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پست و استوری به این موضوع واکنش نشان داد.
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
برگزیده
فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟ فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟
پایان معافیت تحصیلی علیرضا بیرانوند، او را در آستانه جدایی از تراکتور قرار داده است. دروازه‌بان ملی‌پوش باید به‌زودی وضعیت سربازی خود را مشخص کند
پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟  پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟ 
برای وحید هاشمیان، این دیدار حکم مرگ و زندگی را دارد. سرمربی‌ای که با وجود حمایت ابتدایی باشگاه، حالا در آستانه‌ی پایان مهلت دو هفته‌ای خود از سوی مدیریت قرار گرفته است.
جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟  جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟ 
استادیوم سرخ آلیانز آرنا بار دیگر میزبان دیداری است که بوی تاریخ و رقابت از آن بلند می‌شود. بایرن مونیخ، تیمی که با وینسنت کمپانی به اوج بازگشته، این‌بار در خانه به مصاف زنبورهای خطرناک دورتموند می‌رود
صفحه خبر بالای تصاویر