کد خبر: ۴۸۹۶۸
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹

رئیس جمهور: کاری نکنیم نخبه ها را فراری دهیم

رئیس‌جمهور گفت: از همه مسئولان درخواست می‌کنم کاری کنیم که در این دولت بتوانیم سلامت مردم را در چارچوب‌های علمی و با شاخص‌هایی که هست اصلاح کنیم و به جلو ببریم.
رئیس جمهور: کاری نکنیم نخبه ها را فراری دهیم

مخاطب۲۴-مسعود پزشکیان صبح سه شنبه ششم شهریور ۱۴۰۳ در آیین تکریم و معارفه وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با بیان این‌که «باید چهارچوب را طوری طراحی کنید که خدمت به مردم در آن شکل بگیرد» افزود: امیدوارم مجموعه پزشکی، پرستاری و ارایه خدمات طوری باشد که دست به دست هم دهیم و رضایت مردم را جلب کنیم.
وی تاکید کرد: موظفیم کسانی را ببینیم که در این جامعه دیده نمی‌شوند، باید به فکر کسانی باشیم که علمش را ندارند و وقتی گرفتار می‌شوند نمی‌دانند کجا باید بروند.

وی گفت: باید صدای بی صدایان باشیم و چشم کسانی باشیم که چشمی آنان را نمی‌بیند.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: کشور را قرار نیست کارخانه‌ها درست کنند آدم‌ها درست می‌کنند این آدم‌ها هستند که کارخانه ها، صنعت و امنیت و همه چیز را درست می‌کنند. اگر به نخبگان، دانشمندان و اساتیدمان احترام نگذاریم، امکان ندارد مملکت را به جایی برسانیم که باید برسد.

وی گفت: کسی که در این مملکت نخبه و عالم است، باید درد مردم درد او بشود، ولی باید ما هم بدانیم که این آدم دارد برای این مملکت و این مردم کار می‌کند نه اینکه آن‌ها را فراری بدهیم و به آن‌ها امر و نهی بکنیم.

وی اظهار کرد: از همه مسئولان درخواست می‌کنم کاری کنیم که در این دولت بتوانیم سلامت مردم را در چارچوب‌های علمی و با شاخص‌هایی که هست اصلاح کنیم و به جلو ببریم.

پزشکیان با بیان این‌که «من رییس جمهور شدم و خیال نمی‌کنم کسی شدم هنوز هم احترام اساتید را حفظ می‌کنم و تصور نمی‌کنم عددی شدم که برای کسی قیافه بگیرم» افزود: همچنان به بزرگان احترام می‌گذارم و قدر آن‌ها را خواهم دانست و اگر این عزیزان به ما کمک کنند می‌توانیم کاری انجام دهیم. هر مدیری سر کار آمد نباید تصور کند که کسی شده است. ما وظیفه داریم که احترام اساتید و بزرگان را تا آخر حفظ کنیم و به پیشکسوتان و بزرگان بی‌احترامی نکنیم.

وی تاکید کرد: باور داریم که می‌توانیم مشکل این مملکت را حل کنیم، اگر اراده کنیم می‌توانیم از بحران خارج شویم و راه آنرا پیدا خواهیم کرد. ما با نخبگانی سر و کار داریم که نشدن برای آنان معنا ندارد. امیدوارم که با کمک شما و حضور بزرگان و پشتیبانی که وجود دارد، چهارچوب قانونی در ارتباط با منابع شکل بگیرد و امیدواریم وزارت بهداشت آنرا اجرا کند.

وی خاطرنشان کرد: حرف درست را یکبار باید زد، قرار نیست دائم راه عوض شود و مسیر‌هایی را دنبال کنیم که غلط است.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است
معاون سیاسی وزیر خارجه ایران اعلام کرد علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌ها به روی دیپلماسی همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر