کد خبر: ۴۸۹۵۹
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳

اتهام پاول دورف خان تلگرام هم مشخص شد!

سخنگوی پلیس فرانسه به رویترز گفت: بنیانگذار و مدیرعامل تلگرام به عدم همکاری بر سر جرائم سایبری و جرائم مالی در تلگرام متهم است.
اتهام پاول دورف خان تلگرام هم مشخص شد!

مخاطب۲۴- طبق اعلام دادستانی فرانسه اتهامات زیر به مدیرعامل تلگرام وارد شده است:

- همکاری در جرم؛ مدیریت یک پلتفرم آنلاین به منظور فراهم کردن امکان معامله غیرقانونی در گروه سازمان‌یافته، امتناع از ارائه اطلاعات یا اسناد لازم برای اجرا و عملیات شنود‌های مجاز قانونی، به درخواست مقامات ذی‌صلاح، همکاری در جرم؛ در اختیار داشتن تصاویر پورنوگرافی کودکان

- همکاری در جرم - توزیع، پیشنهاد یا در دسترس قرار دادن تصاویر پورنوگرافی کودکان، در گروه سازمان‌یافته، همکاری در جرم - تهیه، حمل، در اختیار داشتن، پیشنهاد یا فروش مواد مخدر، همکاری در جرم - پیشنهاد، فروش یا در دسترس قرار دادن، بدون دلیل موجه، تجهیزات، ابزار، برنامه‌ها یا داده‌هایی که برای دسترسی و آسیب رساندن به عملکرد یک سیستم پردازش داده خودکار طراحی یا سازگار شده‌اند، همکاری در جرم؛ کلاهبرداری سازمان‌یافته، همکاری در جرم با هدف ارتکاب جنایت یا جرمی که مجازات آن ۵ سال حبس یا بیشتر است، پولشویی عواید حاصل از جرایم و جنایات گروه سازمان‌یافته، ارائه خدمات رمزنگاری با هدف تضمین محرمانگی بدون اعلامیه تأیید شده، ارائه و واردت ابزار رمزنگاری که امکان احراز هویت یا نظارت یکپارچه را ارائه نمی‌دهد.

در همین حال، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه گفت که بازداشت مدیرعامل تلگرام بخشی از تحقیقات قضائی است و با انگیزه‌های سیاسی انجام نشده است.

برچسب ها: تلگرام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست
فیض الله عرب‌سرخی: وزارت امور خارجه باید به جایگاه واقعی خود بازگشته و سیاست خارجه منسجم گردد، همچنین مذاکره مستقیم به علت انتقال روشن و بدون واسطه‌ پیام‌ها اثر گذاری بیشتری دارد
صفحه خبر بالای تصاویر