کد خبر: ۴۸۹۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۸

برای شکایت از همسایه پر سر و صدا چه باید کرد؟

همسایه بالایی سر و صدا می‌کند؛ چه کنیم؟
برای شکایت از همسایه پر سر و صدا چه باید کرد؟

مخاطب ۲۴- راجع به سروصدای زیاد و بی‌موقع طبقه فوقانی و همسایه مان چه کاری باید انجام داد؟ تذکرات زیادی داده‌ام، ولی ترتیب اثر نمی‌دهند.


پاسخ: راه‌حل شما شکایت بابت مزاحمت است. ماده ۶۱۸ قانون مجازات اسلامی می‌گوید: «هر کس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیر متعارف یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و آرامش عمومی گردد یا مردم را از کسب و کار باز دارد به حبس از سه ماه تا یک سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.».

اما برای اینکه بتوانید این موضوع را ثابت کنید نیاز به تامین دلیل دارید. تامین دلیل در این زمینه یا باید با گزارش پلیس ۱۱۰ باشد یا استشهادی که سایر همسایه‌ها نیز آن را پر کنند. گرفتن فیلم هم می‌تواند به این دو کمک کند، ولی به تنهایی برای قاضی نمی‌تواند یقین‌آور باشد.
محل شکایت در این زمینه نیز شورای حل اختلاف است.

برچسب ها: شکایت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده! زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده!
فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به تصویر منتشرشده در توئیتر مهدی محمدی نوشت: «در این تصویر، بمب‌های هسته‌ای درست کرانهٔ‌باختری و بیت‌المقدس را مورد هدف قرار داده است!»
از حکم تتلو چه خبر؟ از حکم تتلو چه خبر؟
مجید نقشی یکی از وکلای امیرحسین مقصودلو درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش گفت: حکم جدیدی صادر نشده است. در حال حاضر درخواست عفو و درخواست ماده ۴۷۴ ما در حال بررسی است.
چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست! چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست!
رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری به‌تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی نیست، گفت: برای این منظور دولت باید به صورت جدی وارد عمل شود.
شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد
تاکنون در طرح بیمه بیکاری افرادی که از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برخوردار بودند مشمول طرح می‌شدند، اما طبق اعلام جدید وزارت کار، در طرح جدید دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری شرایط جدیدی خواهند داشت.
مجازات اعدام برای جاسوس‌ها مجازات اعدام برای جاسوس‌ها
نمایندگان مجلس جهت رفع ایراد شورای نگهبان در طرح «تشدید مجازات جاسوسی» تصویب کردند که هرگونه اقدام عملیاتی برخلاف امنیت کشور یا منافع ملی و نیز هرگونه فعالیت اطلاعاتی و یا جاسوسی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم از جمله دولت آمریکا یا سایر رژیم‌ها و گروه‌های متخاصم یا برای هر یک از عوامل وابسته به آنها مستوجب مجازات اعدام و مصادره اموال است.
احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت! احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت!
احتکار هدفمند شرکت‌های برنجی، سفره مردم را نشانه گرفته است.
از نظر علی مطهری مذاکرات ادامه پیدا خواهد کرد؟ از نظر علی مطهری مذاکرات ادامه پیدا خواهد کرد؟
علی مطهری با اشاره به طرح استیضاح پزشکیان از سوی مخالفان دولت هم گفت: «این‌ها تندروی است. ممکن است انتقاداتی به آن مصاحبه ایشان با مجری آمریکایی وجود داشته باشد و انتظار داشته باشند که قاطع‌تر و تندتر صحبت کنند. ولی خود این موضوع هم با آقای رئیس جمهور قابل گفت‌و‌گو است.»
برگزیده
شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد
تاکنون در طرح بیمه بیکاری افرادی که از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برخوردار بودند مشمول طرح می‌شدند، اما طبق اعلام جدید وزارت کار، در طرح جدید دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری شرایط جدیدی خواهند داشت.
غبار هوشمند چیست و برای چه کسانی مضر است؟ غبار هوشمند چیست و برای چه کسانی مضر است؟
درحالی‌که دانشمندان از کاربرد‌های شگفت‌انگیز غبار هوشمند صحبت می‌کنند، برخی نگران‌اند که این فناوری به ابزاری برای کنترل گسترده مردم تبدیل شود.
جشنی مخصوص مردگان! جشنی مخصوص مردگان!
در حالی مردم مازندران خود را برای برپایی مراسم ۲۶ عیدماه یا همان عید مردگان آماده می‌کنند که این جشن از معدود مراسم‌های در این خطه از شمال است که پیوندی مبارک با آیین‌های ایران باستان برقرار کرده و هر سال با شکوه خاصی در شهر‌های مختلف این استان به خصوص در مناطق البرز مرکزی برگزار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر