کد خبر: ۴۸۹۲۵
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۶
به مناسبت هفته دولت صورت می‌گیرد؛

پاسخگویی مدیران ارشد بانک مسکن به تماس‌های مردمی

به مناسبت هفته دولت، مدیران ارشد بانک مسکن به منظور شفاف‌سازی خدمات این بانک، آماده پاسخگویی مستقیم به سوالات و پیشنهاد‌های مردم در حوزه خدمات و تسهیلات مسکن هستند.
پاسخگویی مدیران ارشد بانک مسکن به تماس‌های مردمی

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :مدیران ارشد بانک مسکن همزمان با هفته دولت با هدف شفاف‌سازی خدمات و صیانت از حقوق شهروندی، آماده پاسخگویی مستقیم به سوالات و پیشنهاد‌های مردم در خصوص خدمات و تسهیلات بانک مسکن از طریق شماره تماس ۶١٠٨٨-٠٢١ هستند.

پاسخگویی مدیران ارشد بانک مسکن به تماس‌های مردمی به مدت ۶ روز کاری از روز شنبه سوم شهریور تا روز یکشنبه یازدهم این ماه و از ساعت ٩ تا ١١ ادامه دارد و مردم ضمن تماس با واحد ارتباطات مردمی، از طریق فهرست مربوطه، امکان گفت و‌گوی مستقیم با مدیران ارشد بانک مسکن را دارند.

با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، مردم می‌توانند روز شنبه سوم شهریور با موضوع بانکداری الکترونیک، دوشنبه پنجم شهریور تسهیلات، سه‌شنبه ششم شهریور خدمات بانکی و روز‌های شنبه و یکشنبه دهم و یازدهم شهریور در زمینه بخشنامه‌ها، مسائل حقوقی و وصول مطالبات، سوالات خود را مطرح کنند.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد
لورکوزن با برد پرگل ۶ بر صفر مقابل هایدنهایم، از لغزش رقبا نهایت استفاده را برد و دوباره یاد و خاطره‌ی سال‌های طلایی خود در بوندس‌لیگا را زنده کرد.
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر