کد خبر: ۴۸۹۲۲
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳

پیام تبریک مدیرعامل بانک مسکن به مناسبت انتخاب وزیر امور اقتصادی و دارایی

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در پیامی، انتصاب و انتخاب شایسته جناب آقای دکتر همتی وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی را تبریک گفت و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.
پیام تبریک مدیرعامل بانک مسکن به مناسبت انتخاب وزیر امور اقتصادی و دارایی

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر همتی
با سلام و عرض تحیت

حسن انتخاب جنابعالی از سوی ریاست محترم جمهوری به عنوان وزیر امور اقتصادی و دارایی و اخذ رای اعتماد نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
بی شک وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان سیاستگذار کلان حوزه اقتصاد با بهره مندی از ظرفیت‌های شبکه بانکی و بیمه‌ای و سایر سازمان‌ها و نهاد‌های زیرمجموعه اش می‌تواند در مقطع حساس کنونی، نقش مؤثر و تعیین‌کننده‌ای در جهت تحقق اهداف اقتصادی کشور و دولت محترم ایفا نماید و نویدبخش ثبات و توسعه بر فضای حکمرانی اقتصادی و مالی کشور و افق روشن و پرامیدی برای نظام پولی و بانکی ایران اسلامی باشد.
از اینرو، با عنایت به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مبنی بر اینکه اولویت امروز دولت چهاردهم؛ مسائل اقتصادی است؛ رجای واثق دارم که حضور جنابعالی در این مسؤلیت خطیر به عنوان مدیری توانمند، متعهد، مجرب، کار آزموده و با درایت می‌تواند بستر لازم برای تحولات شگرف و تعالی و سربلندی بیش از پیش کشور عزیزمان را فراهم سازد؛ لذا ضمن عرض تبریک مجدد، توفیق روز افزون جنابعالی در تحقق اهداف و پیشبرد برنامه‌های دولت وفاق ملی و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم شریف ایران را از حضرت حق خواستارم.
ان شاءالله.
سید عباس حسینی
مدیرعامل بانک مسکن

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد
وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد مسکو همچنان به راه‌حل سیاسی در قبال برنامه هسته‌ای ایران متعهد است و همکاری‌هایش با تهران پس از پایان قطعنامه ۲۲۳۱ ادامه خواهد یافت.
طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم
نیرو‌های طالبان برای نخستین بار موشکی با برد ۴۰۰ کیلومتر را با موفقیت آزمایش کردند و سخنگوی این گروه فیلم پرتاب آن را منتشر کرد.
تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا
با تأیید واکسن تزریقی «کابوتگراویر» در بریتانیا، امید‌ها برای پایان ابتلای جدید به ویروس اچ‌آی‌وی تا سال ۲۰۳۰ افزایش یافت؛ گامی بزرگ در مسیر کنترل جهانی ایدز.
علت سرطان‌های ریه مشخص شد علت سرطان‌های ریه مشخص شد
رئیس انجمن متخصصان ریه ایران اعلام کرد: ۸۵ درصد سرطان‌های ریه به مصرف سیگار مرتبط است و آلودگی هوا دومین عامل مهم در گسترش بیماری‌های ریوی در کشور محسوب می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر