کد خبر: ۴۸۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۵

جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث بخشوده شد

طرح بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث آغاز شد.
جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث بخشوده شد

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:طرح بخشودگی ۱۰۰ درصدی جریمه تمامی وسایل نقلیه موتوری زمینی فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث از روز جمعه ۲ شهریور ماه آغاز و تا پایان روز شنبه ۳۱ این ماه ادامه دارد و بر این اساس وسایل نقلیه که بیمه خود را به موقع تمدید نکرده‌اند، می‌توانند بدون پرداخت جریمه، با خرید بیمه شخص ثالث، جرایم دیرکرد بیمه را حذف کنند.

این طرح به منظور تشویق دارندگان وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه به خرید بیمه‌نامه شخص ثالث، ترویج فرهنگ بیمه‌ای و حمایت از اقشار ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه به مناسبت آغاز هفته دولت و همچنین ولادت باسعادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، در حال اجرا است.

شایان ذکر است، "شرکت کارگزاری رسمی بیمه مستقیم برخط رفاه فرازان هدف" از شرکت‌های تابعه بانک رفاه کارگران آمادگی دارد ارائه خدمات در این زمینه به دارندگان وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث را دارد. علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۹۲۵۹۰۷ – ۰۲۱ تماس حاصل کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر