کد خبر: ۴۸۸۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷

زمان و مکان تشییع پیکر زهره حمیدی

مراسم تشییع پیکر زهره حمیدی طبق اعلام خانواده این هنرمند روز چهارشنبه (۷ شهریور ماه) برگزار خواهد شد.
زمان و مکان تشییع پیکر زهره حمیدی

مخاطب۲۴- غلامحسین حمیدی- از نزدیکان زهره حمیدی درباره جزئیات مراسم خاکسپاری گفت: این مراسم روز چهارشنبه در نظر گرفته شده است، اما مکان تشییع همچنان قطعی نیست.

حمیدی توضیح داد که پیکر این بازیگر روز چهارشنبه- ۷ شهریور ماه - در بی بی سکینه یا قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده خواهد شد.

به گفته‌ی وی؛ جزییات مراسم خاکسپاری با هماهنگی خانه سینما بزودی اعلام می‌شود.
زهره حمیدی که به بیماری سرطان مبتلا بود و تحت مداوا قرار داشت، از روز گذشته به دلیل نارسایی ریوی در اورژانس بیمارستان امام خمینی بستری بود و امروز۴ شهریور ماه درگذشت.

این هنرمند در آثاری، چون شوق پرواز، خوش خیال، کاراگاه، بهشت گمشده، تولدی دیگر، من و شارمین، خداداد، فرشتگان بی بال، لبه تیغ، پس کوچه‌های شمرون، نرگس، دردسر والدین و ... به ایفای نقش پرداخته است.


زهره حمیدی با بازی در فیلم سینمایی «دلاوران کوچه دلگشا» به کارگردانی حسن هدایت کارش را در سینما آغاز کرد و در آثار سینمایی دیگری، چون «رستاخیز»، «ورود آقایان ممنوع»، «بوی کافور عطر یاس»، «قدمگاه» , «عصر روز دهم» و... بازی کرد.

برچسب ها: بازیگر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
اسکویید گیم رکورد زد اسکویید گیم رکورد زد
«بازی مرکب ۳» با بیش از ۶۰ میلیون تماشاگر در ۳ روز، رکورد نتفلیکس را شکست.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
صفحه خبر بالای تصاویر