کد خبر: ۴۸۸۶۱
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹

سیدحسن نصرالله: عملیات امروز علیه صهیونیست‌ها را «یوم الاربعین» نامیدیم

دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی اعلام کرد عملیات بامداد امروز علیه دشمن اسرائیلی را عملیات «یوم الاربعین» نام گذاشته‌ایم
سیدحسن نصرالله: عملیات امروز علیه صهیونیست‌ها را «یوم الاربعین» نامیدیم

مخاطب۲۴- سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان امروز یکشنبه در آغاز سخنرانی خود اعلام کرد که اربعین امام حسین نماد جانفشانی و مخالفت با ظلم و تسلیم شدن است.
سید حسن نصرالله در سخنرانی خود از دولت و مردم بخشنده عراق به خاطر امنیتی که برای میلیون‌ها زائر فراهم کرده و بخششی که در این ضیافت بی‌حد و مرز ارائه کردند، قدردانی کرد.
دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین درگذشت سلیم الحص، نخست وزیر پیشین لبنان را به مردم لبنان و تمامی نهاد‌های این کشور تسلیت گفته و عنوان داشت که سلیم الحص نمادی برای مقاومت و پاکدستی و ملی‌گرایی بود.
وی همچنین به نیرو‌های مقاومت و مجاهدان قهرمان و شجاع که در زمین همچون کوه‌ها پابرجا هستند و همچنین به نیرو‌های مقاومت قهرمان در غزه، عراق و یمن درود فرستاد.
دبیرکل حزب‌الله لبنان خاطرنشان کرد: مقاومت پایبندی و عزم خود برای پاسخ به تجاوز ظالمانه به ضاحیه جنوبی را اعلام کرد تا معادله‌هایی که به خاطر آن خون‌ها و جانفشانی‌ها صورت گرفته است تثبیت شود.
نصرالله با بیان اینکه عملیات امروز حزب الله لبنان علیه رژیم صهیونیستی را عملیات روز اربعین نامیدیم، خاطرنشان کرد: ما از روز نخست شهادت سید محسن آماده پاسخ بودیم، اما در گذشته اعلام کردیم که پاسخ بخشی از مجازات است و ما به زمان نیاز داشتیم تا بررسی کنیم محور مقاومت به صورت کلی پاسخ خواهد داد یا هر جبهه به تنهایی پاسخ می‌دهد و ما برای دادن فرصت جهت مذاکرات صبر کردیم چرا که هدف ما توقف متوقف ساختن تجاوزات به غزه بوده است.
نصرالله با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی چند هفته قبل به ضاحیه جنوبی بیروت حمله کرد که این به منزله زیر پا گذاشتن تمامی خط قرمز‌ها بود، گفت: این دشمن اسرائیلی بود که باعث تشدید تنش روی داده در جبهه جنوبی شد.
سید حسن نصرالله گفت: عجله و شتاب برای پاسخ به ترور فواد شکر می‌توانست باعث شود عملیات شکست بخورد. در نتیجه رایزنی‌ها، ما تصمیم گرفتیم که به صورت انفرادی دست به عملیات‌مان بزنیم، آن هم بنا به مسائلی که با گذر زمان مشخص خواهد شد.
دبیر کل حزب‌الله اضافه کرد: لذا تصمیم گرفتیم که پاسخ به یک هدف نظامی باشد و با عملیات ترور فواد شکر نیز ارتباط داشته باشد، ما یک هدف اساسی را برای عملیات در عمق اسرائیل تعیین کردیم که آن پایگاه گلیلوت بود. پایگاه گلیلوت متعلق به سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل و یگان ۸۲۰۰ است که در نزدیکی تل‌آویو قرار دارد.
سید حسن نصرالله گفت: پایگاه گلیلوت ۱۱۰ کیلومتر از مرز‌های لبنان فاصله دارد و فاصله‌اش از مرز‌های شهر تل آویو ۱۵۰۰ متر است. هدف ما پایگاه اطلاعات نظامی در گلیلوت و هدف قرار دادن تعدادی از پایگاه‌ها و پادگان‌ها در الجلیل و جولان بود.
وی تصریح کرد: ما تصمیم گرفتیم پایگاه‌ها و پادگان‌ها در الجلیل و جولان را با موشک‌های کاتیوشا هدف قرار دهیم. تصمیم این بود که ۳۰۰ موشک کاتیوشا برای مشغول کردن گنبد آهنین برای چند دقیقه شلیک شود تا پهپاد‌ها عبور کنند.
سید حسن نصرالله گفت: ما ۳۴۰ موشک کاتیوشا به پایگاه‌ها و پادگان‌های اسرائیل شلیک کردیم. ما برای نخستین بار پهپاد‌ها را از منطقه البقاع شلیک کردیم.
وی افزود: تمامی پهپاد‌هایی که از البقاع شلیک شد، به سلامت از مرز‌های لبنان و فلسطین به سمت اهداف مشخص شده عبور کرد. هدف نظامی ویژه‌ای که ما آن را مورد هدف قرار دادیم، پایگاه اطلاعات نظامی یگان ۸۲۰۰ در نزدیک تل آویو بود

برچسب ها: سید حسن نصرالله
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟ رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟
رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: «من ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام، اما این ضرب‌الاجل بر اساس احساس من است، نه زمان مشخص. اگر حس کنم دیگر وقتش رسیده، اقدام خواهیم کرد»!
از نوشیدن آب داغ غافل نشوید! از نوشیدن آب داغ غافل نشوید!
نوشیدن آب داغ می‌تواند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشد؛ مانند سینوزیت، استرس و کاهش وزن. بسیاری از کسانی که به سلامت‌شان اهمیت می‌دهند، عادت دارند هر روز صبح یا قبل از خواب آب گرم بنوشند. اما نظر علم درباره این عادت چیست؟
افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟! افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟!
نادر یار احمدی مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: مهاجرت امروز به یک پدیده دائمی تبدیل شده است در حالیکه تا قبل از این ما این اعتقاد را نداشتیم.
امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟ امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟
یک متخصص حیات وحش با اشاره به اینکه نام‌گذاری سال‌ها به نام حیوانات، فرصت مناسبی را در سال ۱۴۰۴ برای تاکید بر اهمیت فرهنگی و زیست‌محیطی مار‌ها فراهم کرده است گفت: اگرچه از نظر نمادین، مار‌ها به عنوان نماد شفا شناخته می‌شوند، اما در عمل، برخورد انسان با مار‌ها متفاوت است چرا که ترس از این مار‌های سمی موجب ترس از سایر مار‌ها نیز شده است. این امر باعث می‌شود مار‌ها در معرض خطر قتل عام ناشی از تصور اشتباه از مار‌های سمی قرار بگیرند.
دشت سوسن دشت سوسن
دشت «سوسن»، یکی از جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان، در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. این منطقه از دو دهستان دشت «سوسن شرقی» با مرکزیت «جنگه» و دشت «سوسن غربی» با مرکزیت «ترشک» تشکیل شده و در مجاورت استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. عبور رودخانه کارون از میان دشت شرایط مناسبی برای گردشگری و فعالیت‌های طبیعت‌گردی فراهم کرده است.
اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش! اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش!
سال ۲۰۲۵، سالی است که هوش مصنوعی همه‌چیز را تغییر می‌دهد. از بهبود بهره‌وری در محیط‌های کاری تا انقلاب در دنیای خلاقیت، این ۱۰ اپلیکیشن هوش مصنوعی با قابلیت‌های نوآورانه، مسیر جدیدی را در زندگی روزمره و حرفه‌ای ما ترسیم خواهند کرد.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
برگزیده
علی‌اصغر انصاری به عنوان مشاور مدیرعامل مخابرات ایران در امور هوشمندسازی صنایع و کسب‌وکار‌ها منصوب شد علی‌اصغر انصاری به عنوان مشاور مدیرعامل مخابرات ایران در امور هوشمندسازی صنایع و کسب‌وکار‌ها منصوب شد
علی‌اصغر انصاری به عنوان مشاور مدیرعامل مخابرات ایران در امور هوشمندسازی صنایع و کسب‌وکار‌ها منصوب شد
رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟ رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟
رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: «من ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام، اما این ضرب‌الاجل بر اساس احساس من است، نه زمان مشخص. اگر حس کنم دیگر وقتش رسیده، اقدام خواهیم کرد»!
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
صفحه خبر بالای تصاویر