کد خبر: ۴۸۸۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۷

ساترا با «جوکر مردان» مشکل دارد نه «جوکر زنان»!

«اطلاعیه ساترا درباره برنامه جوکر ۲ ربطی به جوکر زنان ندارد و در حقیقت ساترا اعلام کرده است چنانچه برنامه جوکر ۲ مردان اصلاح نشود طبق اطلاعیه قبلی که صادر کرده بود ناچار است از طریق مراجع قضایی جلوی ادامه روند انتشار جوکر ۲ را بگیرد و اگر محتوای جوکر مردان اصلاح شود، ادامه انتشار جوکر زنان هم در شورای صدور مجوز ساترا بررسی خواهد شد.»
ساترا با «جوکر مردان» مشکل دارد نه «جوکر زنان»!

مخاطب ۲۴- عضو مجمع تحلیلگران ساترا درحالی که گفت اطلاعیه ساترا درباره برنامه جوکر ۲ ربطی به جوکر زنان ندارد، ابراز امیدواری کرد سریال «غربت» با اعمال اصلاحات شورای صدور مجوز ساترا در هفته‌های آینده از توقیف خارج شود.
انتشار بدون مجوز برنامه «جوکر ۲» و سریال «غربت» در روز‌های گذشته با برخی حواشی همراه بوده است. برخی با انتقاد از محتوای نامناسب این دو برنامه خواستار توقیف این دو اثر شدند و برخی هم در نقطه مقابل خواستار اصلاح این دو برنامه و ادامه انتشار آن شدند.

مهران ده نمکی، عضو مجمع تحلیلگران ساترا درباره اطلاعیه سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی در خصوص جوکر ۲ و سریال غربت گفت: سریال غربت ایراد‌های زیادی دارد که فعلاً بخشی از آن در همین سه قسمت اول برجسته شد و باعث اعتراض عرب‌زبان‌های کشور شد.
اگر این سریال امروز توسط دادستانی توقیف نمی‌شد، وضعیت بسیار بدتری در قسمت‌های آینده رقم می‌خورد که حتماً شاهد اعتراضات جدی‌تری در کشور بودیم، اما هیچ‌کس از توقیف یک اثر هنری در کشور خوشحال نیست و امیدواریم این سریال با اعمال اصلاحات شورای صدور مجوز ساترا در هفته‌های آینده از توقیف خارج شود، هر چند شاید الان برای اعمال اصلاحات دیر شده باشد، چون طبق اعلام دادستانی این سریال امروز توقیف شد.

این عضو شورای راهبری مجمع رصتا در ادامه درباره برنامه جوکر ۲ گفت: اطلاعیه ساترا درباره برنامه جوکر ۲ ربطی به جوکر زنان ندارد و در حقیقت ساترا اعلام کرده است چنانچه برنامه جوکر ۲ مردان اصلاح نشود طبق اطلاعیه قبلی که صادر کرده بود ناچار است از طریق مراجع قضایی جلوی ادامه روند انتشار جوکر ۲ را بگیرد و اگر محتوای جوکر مردان اصلاح شود، ادامه انتشار جوکر زنان هم در شورای صدور مجوز ساترا بررسی خواهد شد و احتمالا با اصلاحیه اندک موفق به دریافت مجوز خواهد شد.

برچسب ها: ساترا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو
فیلم Top Gun: Maverick سال ۲۰۲۲ به نمایش درآمد و با استقبال گسترده‌ای در گیشه مواجه شد. فیلمی که نه فقط به خاطر جلوه‌های بصری یا بازگشت تام کروز، بلکه به دلیل شباهت حیرت‌انگیز مأموریت خیالی او به حمله آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای فردو، مورد توجه است.
بازگشایی سفارت سوئیس در تهران بازگشایی سفارت سوئیس در تهران
سفیر سوئیس نیز به تهران بازگشته است.
حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز
رئیس جمهور در مراسم عزاداری عاشورا در میدان تبریز شرکت کرد.
نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
نشریه آمریکایی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران نوشت: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟ پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟
سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس با انتشار پیامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس، روز شنبه (۱۴ تیرماه) اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم به تأسیس یک حزب سیاسی جدید گرفته است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد پاسخی به تصویب قانون «زیبا و بزرگ» دولت ترامپ باشد.
برگزیده
باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
نماینده پیشین مجلس می‌گوید: این میهن، میهن همه ماست. اگر به ایران لطمه می‌خورد، دیگر خاتمی و ناطق نوری دیگر نمی‌شناخت، همه را شامل می‌شد.
احمد عربانی بستری است احمد عربانی بستری است
کاریکاتوریست پیشکسوت در بیمارستان بستری شد.
فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو
فیلم Top Gun: Maverick سال ۲۰۲۲ به نمایش درآمد و با استقبال گسترده‌ای در گیشه مواجه شد. فیلمی که نه فقط به خاطر جلوه‌های بصری یا بازگشت تام کروز، بلکه به دلیل شباهت حیرت‌انگیز مأموریت خیالی او به حمله آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای فردو، مورد توجه است.
صفحه خبر بالای تصاویر