کد خبر: ۴۸۸۲۰
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰

مراجعه روزانه ۳۰۰ زائر به ایستگاه تعمیر کفش موکب شهدای مس در مرز مهران

کارکنان مجتمع مس سونگون مستقر در ایستگاه کفاشی موکب شرکت ملی صنایع مس ایران در مرز مهران روزانه نزدیک به ۳۰۰ زائر اربعین حسینی ارائه خدمت می‌کنند.
مراجعه روزانه ۳۰۰ زائر به ایستگاه تعمیر کفش موکب شهدای مس در مرز مهران

مخاطب24:مجتمع مس سونگون در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی همانند سال‌های گذشته اقدام به برپایی موکب جهت خدمت‌رسانی به زائرین اباعبدالله الحسین (ع) در مرز مهران کرده است که خدمات مختلفی را به زوار ارائه می‌دهد.

یکی از بخش‌هایی که بیشترین مراجعه کننده را در این موکب دارد، ایستگاه کفاشی است که روزانه نزدیک به ۳۰۰ زائر برای دریافت خدمات تعمیر کیف و کفش، واکس زنی و ... به این بخش مراجعه می‌کنند.

پیش بینی می‌شود تا پایان پیاده روی اربعین حسینی به ۴ هزار زائر اباعبدالله (ع) در موکب شرکت ملی صنایع مس ایران خدمات کفاشی ارائه شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر