کد خبر: ۴۸۸۰۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷
همزمان با بازگشت زائران اربعین حسینی و در روز‌های پایانی طرح خدمات و امداد گروه سایپا انجام شد:

بازدید مدیرعامل امدادخودرو سایپا از محل استقرار امدادگران

مدیرعامل شرکت امدادخودرو سایپا همزمان با روز‌های پایانی طرح خدمات و امداد اربعین حسینی گروه خودرو سازی سایپا از محل استقرار امدادگران این شرکت در منطقه بازدید کرد.
بازدید مدیرعامل امدادخودرو سایپا از محل استقرار امدادگران

مخاطب24:علی راشدی، مدیرعامل این شرکت و علی رضا یزدان دوست رییس ستاد طرح خدمات امدادی شرکت امدادخودرو سایپا با حضور در مناطق منتهی به مرز و محل استقرار ناوگان خدمات امدادی سیار و پایگاه‌های شبانه روزی، از نزدیک روند خدمت رسانی به زائران حسینی و امداد خواهان را مورد بازدید و بررسی قرار دادند.

پشتیبانی و تجهیز مجدد انبارک قطعات و امکانات فنی مورد نیاز امدادگران، برطرف کردن نیاز‌های رفاهی آنان و استقرار دو پایگاه شبانه روزی دیگر در مناطق ورودی و خروجی مرز ایران و عراق، از جمله اقدامات مدیرعامل شرکت امدادخودرو سایپا بود که در این بازدید چند روزه به انجام رسید.

علی راشدی همچنین در این بازدید روند امداد رسانی امدادگران را مورد بررسی قرار داد و از نزدیک با امداد خواهان و زائران عزیز در مورد نحوه امداد رسانی و میزان رضایت آنان از خدمات ارائه شده به گفتگو نشست.

به گفته مدیرعامل شرکت امدادخودرو سایپا؛ به منظور رفاه حال زائرین، محور‌های دیگری که تحت پوشش طرح نبود به محدوده خدمات رسانی طرح اربعین گروه سایپا اضافه شد.

مدیر عامل شرکت امدادخودرو سایپا در ادامه به زائرانی که در حال بازگشت به کشور هستند، توصیه کرد: زائران اربعین حسینی پس از بازگشت به کشور و مراجعه به پارکینگ‌های مرزی جهت استفاده مجدد از خودرو به نکات فنی و ایمنی علی الخصوص سیستم خنک کننده و برق خودرو با توجه به گرمای هوا توجه کرده و ضمن رعایت قوانین و مقررات رانندگی و استراحت کافی در مسیر‌های منتهی به مقصد، در صورت نیاز به خدمات امدادی، از طریق تماس با شماره ۰۹۶۵۵۰ در خواست خود را ثبت کرده تا امدادگران این شرکت در ناوگان امدادی مستقر در منطقه در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به رفع ایراد فنی خودرو اقدام کنند.

لازم به ذکر است؛ همزمان با اجرای طرح اربعین و اتمام آن در روز ۵ شهریور، طرح امداد تابستانه گروه خودروسازی سایپا همچنان ادامه داشته و خدمات لازم به زائرین و مسافرین ارائه خواهد شد.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد! مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد!
باشگاه اتحاد کلباء خواستار خرید نهایی مهدی قایدی از شباب الاهلی شده است.
بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با مروری بر جنایت جنگی اسرائیل علیه زندان اوین، نوشت: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.
تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۹ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.
علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان! علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان!
فرمانده کل انتظامی گفت: به نظر می‌رسید افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی بود.
شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران شکار پهپاد جاسوسی در آسمان ایران
روز گذشته، پهپاد «جاسوسی شناسایی» در کوه‌های اطراف شهرستان چگنی شناسایی شد.
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا
به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
برگزیده
تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا تحریم بی‌سابقه کالاهای اسرائیلی در قلب اروپا
به اذعان روزنامه یدیعوت آحارانوت، تداوم نسل‌کشی در غزه، موجب شده که شرکت‌های زنجیره‌ای بزرگ در قاره سبز، برای حفظ مشتریان خشمگین از جنایات اسرائیل، تحریم‌های گسترده‌ای علیه کالا‌های اسرائیلی اجرایی کنند.
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر