کد خبر: ۴۸۸۰۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷
همزمان با بازگشت زائران اربعین حسینی و در روز‌های پایانی طرح خدمات و امداد گروه سایپا انجام شد:

بازدید مدیرعامل امدادخودرو سایپا از محل استقرار امدادگران

مدیرعامل شرکت امدادخودرو سایپا همزمان با روز‌های پایانی طرح خدمات و امداد اربعین حسینی گروه خودرو سازی سایپا از محل استقرار امدادگران این شرکت در منطقه بازدید کرد.
بازدید مدیرعامل امدادخودرو سایپا از محل استقرار امدادگران

مخاطب24:علی راشدی، مدیرعامل این شرکت و علی رضا یزدان دوست رییس ستاد طرح خدمات امدادی شرکت امدادخودرو سایپا با حضور در مناطق منتهی به مرز و محل استقرار ناوگان خدمات امدادی سیار و پایگاه‌های شبانه روزی، از نزدیک روند خدمت رسانی به زائران حسینی و امداد خواهان را مورد بازدید و بررسی قرار دادند.

پشتیبانی و تجهیز مجدد انبارک قطعات و امکانات فنی مورد نیاز امدادگران، برطرف کردن نیاز‌های رفاهی آنان و استقرار دو پایگاه شبانه روزی دیگر در مناطق ورودی و خروجی مرز ایران و عراق، از جمله اقدامات مدیرعامل شرکت امدادخودرو سایپا بود که در این بازدید چند روزه به انجام رسید.

علی راشدی همچنین در این بازدید روند امداد رسانی امدادگران را مورد بررسی قرار داد و از نزدیک با امداد خواهان و زائران عزیز در مورد نحوه امداد رسانی و میزان رضایت آنان از خدمات ارائه شده به گفتگو نشست.

به گفته مدیرعامل شرکت امدادخودرو سایپا؛ به منظور رفاه حال زائرین، محور‌های دیگری که تحت پوشش طرح نبود به محدوده خدمات رسانی طرح اربعین گروه سایپا اضافه شد.

مدیر عامل شرکت امدادخودرو سایپا در ادامه به زائرانی که در حال بازگشت به کشور هستند، توصیه کرد: زائران اربعین حسینی پس از بازگشت به کشور و مراجعه به پارکینگ‌های مرزی جهت استفاده مجدد از خودرو به نکات فنی و ایمنی علی الخصوص سیستم خنک کننده و برق خودرو با توجه به گرمای هوا توجه کرده و ضمن رعایت قوانین و مقررات رانندگی و استراحت کافی در مسیر‌های منتهی به مقصد، در صورت نیاز به خدمات امدادی، از طریق تماس با شماره ۰۹۶۵۵۰ در خواست خود را ثبت کرده تا امدادگران این شرکت در ناوگان امدادی مستقر در منطقه در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به رفع ایراد فنی خودرو اقدام کنند.

لازم به ذکر است؛ همزمان با اجرای طرح اربعین و اتمام آن در روز ۵ شهریور، طرح امداد تابستانه گروه خودروسازی سایپا همچنان ادامه داشته و خدمات لازم به زائرین و مسافرین ارائه خواهد شد.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر