کد خبر: ۴۸۷۸۰
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

رانندگی بدون مجوز با وسایل نقلیه عمومی چقدر جریمه دارد؟

«نداشتن مجوز فعالیت راننده وسیله نقلیه عمومی»، ۲۰۰ هزار تومان جریمه در پی خواهد داشت.
رانندگی بدون مجوز با وسایل نقلیه عمومی چقدر جریمه دارد؟

مخاطب۲۴- نرخ جدید جرائم رانندگی از اواخر تیرماه از سوی محمد مخبر، سرپرست وقت ریاست جمهوری برای اجرا ابلاغ شد و از این پس رانندگان متخلف، با نرخ جدید جریمه خواهند شد. نرخ‌هایی که با افزایش قابل توجه در برخی از کد‌های جریمه روبه‌رو بوده که گفته می‌شود هدف از آن کاهش تصادفات رانندگی و مرگ و میر و مصدومیت‌های ناشی از آن و نیز ارتقاء نظم ترافیکی است.

«نداشتن مجوز فعالیت راننده وسیله نقلیه عمومی» از جمله تخلفاتی است که می‌تواند جان بسیاری از مسافران و دیگر کاربران ترافیکی را نیز به خطر بیاندازد. در همین راستا نیز قانون‌گذار تاکید کرده که تمامی رانندگان وسایل نقلیه عمومی از جمله تاکسی، ون، مینی‌بوس، اتوبوس و ... باید حتما مجوز مربوطه را دریافت کرده و آنان را به همراه داشته باشند.

بیشتر بخوانید

جریمه نداشتن مجوز فعالیت برای رانندگان وسایل نقلیه عمومی در کلانشهرها، شهر‌ها و روستا‌ها ۲۰۰ هزار تومان است.

بر اساس قانون، حمل ‎و نقل عمومی برون شهری بار و مسافر باید فقط از طریق رانندگان و شرکت‎‌ها و مؤسساتی که پروانه فعالیت مجاز و معتبر از سازمان راهداری را دارند انجام شود. همچنین در صورت انجام هرگونه تخلفی، برای بار اول کمیسیون تذکر کتبی می‌دهد و بار دوم یک تا پنج میلیون تومان جریمه نقدی دارد و برای بار سوم پروانه فعالیت شرکت از یک ماه یا یک سال لغو می‌شود. در مرتبه چهارم نیز پروانه فعالیت شرکت‎‌های متخلف به صورت دائم لغو می‌شود.

برچسب ها: جرائم رانندگی
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر