کد خبر: ۴۸۷۷۳
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۴
واکنش بازار به کابینه پزشکیان چیست؟

پیش بینی بورس امروز ۳ شهریور ۱۴۰۳

روز چهارشنبه کابینه پیشنهادی مسعود پزشکیان از مجلس رأی اعتماد گرفت. کابینه‌ای که متشکل از چهره‌های مختلف با رویکرد‌ها و خاستگاه‌های متفاوت است. از این رو واکنش‌ها نسبت به کابینه متفاوت بوده است. برخی از آن استقبال کرده و برخی نیز به سطح بالای تفاوت میان چهره‌های کابینه انتقاد کرده‌اند. با این همه، شاید روند بازار در روز‌های پیش رو را بتوان به عنوان واکنش بازار نسبت به کابینه تلقی کنند.
پیش بینی بورس امروز ۳ شهریور ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه می‌روند که روز چهار‌شنبه بورس تهران رشد کرد. برای پیش بینی بورس امروز –شنبه ۳ شهریور- به روند بازار سهام در روز چهار‌شنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل رشد ۴ هزار و ۶۵۲ واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن ۳۴۸ واحد بالا آمد. شاخص کل فرابورس ۲ واحد رشد کرد و شاخص هم وزن فرابورس ۴۶ واحد افزایش پیدا کرد.
بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس بانک اقتصاد نوین (ونوین)، شرکت صنایع لاستیکی سهند (پسهند) و شرکت داروسازی فارابی (دفارا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان (کرومیت)، شرکت دارویی ره آورد تأمین (درهآورد) و شرکت داروسازی کاسپین (کاسپین) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های نمرینو (شرکت ایران مرینوس)، خمحرکه (شرکت نیرومحرکه) و دکوثر (شرکت داروسازی کوثر) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت سرمایه گذاری سلیم (سلیم)، شرکت فولاد شاهرود (فرود) و شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان (غگلپا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

در معاملات چهارشنبه، ۱۴۵ نماد صف خرید داشتند و ۲۲۵ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۴۰ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۲۸۴ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۴۸ درصدی به رقم ۳۰۱ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

در هفته گذشته شاخص کل در ۴ روز معاملاتی رشد کرد و تنها در روز سه‌شنبه ریزش کرد. بدین ترتیب به کانال ۲ میلیونی برگشت و تا سطح ۲ میلیوین و ۳۷ هزار واحد پیشروی کرد.

در این هفته ارزش معاملات خرد سهام رشد کرد و روز چهارشنبه نیز به رقم ۲ هزار و ۶۲ میلیارد تومان رسید. چهارشنبه شاخص با پیشرانی نماد‌های بزرگ بازار؛ تاپیکو، شپنا، فملی و فولاد بالا آمد.

همچنین روز چهارشنبه شاهد سومین روز خروج پول حقیقی به بازار بودیم و ۲۸ میلیارد تومان سرمایه از بازار خارج شد. نماد خساپا بیشترین خروج پول حقیقی را داشت و پس از سایپا، نماد‌های حکشتی، فولاد، آسیاتک و فساپا در رتبه‌های بعدی بودند؛ بنابراین به نظر می‌رسد روز چهارشنبه وضعیت بازار بهبود یافت. روز چهارشنبه کابینه پیشنهادی مسعود پزشکیان از مجلس رأی اعتماد گرفت. کابینه‌ای که متشکل از چهره‌های مختلف با رویکرد‌ها و خاستگاه‌های متفاوت است. از این رو واکنش‌ها نسبت به کابینه متفاوت بوده است. برخی از آن استقبال کرده و برخی نیز به سطح بالای تفاوت میان چهره‌های کابینه انتقاد کرده‌اند. با این همه، شاید روند بازار در روز‌های پیش رو را بتوان به عنوان واکنش بازار نسبت به کابینه تلقی کنند. اما آنچه که مشخص است که تزریق سرمایه به بورس نیز اثر مثبتی بر بازار داشته است. اما کارشناسان و اقتصاددان نسبت به این سیاست دولت انتقاد دارند و معتقدند تزریق سرمایه تنها یک مسکن برای بازار است و مشکلات اساسی بازار را حل نمی‌کند.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر