کد خبر: ۴۸۷۵۶
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷

امشب مهلت ثبت درخواست محصولات ایران‌خودرو به پایان می‌رسد

بر اساس زمانبندی در نظر گرفته شده برای مشارکت عرضه محصولات گروه صنعتی ایران‌خودرو که برای هر سه گروه متقاضیان عادی، مادران و دارندگان خودرو‌های فرسوده، از روز ۲۴ مرداد ماه فراهم شده بود، ساعت ۲۳ و ۵۹ دقیقه امشب (جمعه دوم شهریور ماه) به پایان می‌رسد
امشب مهلت ثبت درخواست محصولات ایران‌خودرو به پایان می‌رسد

مخاطب۲۴- پس از وقفه‌ای یکساله و نیمه از آخرین طرح فروش محصولات، گروه صنعتی ایران‌خودرو پس از طرح فروش یکپارچه خودرو‌های داخلی در اسفند ماه سال ۱۴۰۱، از ۱۰ روز پیش، طرح فروش بخشی از ظرفیت تولید سال خود را در قالب فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش محصولات برای هر سه گروه متقاضیان آغاز کرد.

در این طرح فروش محصولات، ایران‌خودرو به منظور تسهیل خرید مصرف‌کنندگان واقعی، بخشی از ظرفیت تا پایان سال ۱۴۰۳، تولید محصولات خود شامل ری‌را، پژو ۲۰۷ دستی، تارا، راناپلاس، سورن‌پلاس و محصولات خانواده هایما و دو خودروی برقی لونا GRE و FAW Bestune NAT را به صورت طرح پیش‌فروش و فروش فوق‌العاده و طبق اولویت‌بندی و در چارچوب مصوبات شورای رقابت و دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری، عرضه کند.

در این طرح فروش متقاضیان جدید در هر سه گروه متقاضیان عادی، مشمولان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مادران) و مشمولان طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده امکان ثبت‌نام فراهم شد.

متقاضیان عادی، برای ثبت‌نام نیاز به تعریف حساب وکالتی به‌نام گروه صنعتی ایران‌خودرو و مسدود کردن وجه ۲۳۰ میلیون تومانی در این حساب در بازه زمانی ۲۱ مرداد ماه تا ۲۹ مرداد ماه داشتند.

البته قابل ذکر است که برای ثبت درخواست دو خودروی برقی، هیچ کدام از سه گروه متقاضیان نیاز به تعریف حساب وکالتی و مسدود کردن وجه نداشتند.

طبق زمانبندی تعریف شده مهلت ثبت درخواست خودرویی متقاضیان از روز چهارشنبه ۲۴ مرداد ماه آغاز شد و امشب (جمعه دوم شهریور ماه) نیز به پایان خواهد رسید.

با توجه به اینکه تاکنون بالغ بر ۲.۵ میلیون نفر ثبت درخواست کرده و میزان ظرفیت در نظر گرفته شده برای این دوره عرضه، حدود ۱۲۰ هزار دستگاه است، تخصیص بر اساس فرآیند قرعه‌کشی و اولویت‌بندی متقاضیان خواهد بود؛ بدین منظور، ۴۸ ساعت پس از پایان مهلت ثبت‌نام، فرآیند قرعه‌کشی برای تعیین منتخبان و نوبت‌دهی ثبت‌نام کنندگان در حضور نهاد‌های نظارتی انجام خواهد شد. نتایج آن نیز از طریق پیامک و سایت گروه صنعتی ایران‌خودرو اطلاع رسانی می‌شود.

پس از اعلام نتایج و تعیین اولویت‌ها و مشخص شدن متقاضیان واجد شرایط این مرحله، فراخوان توسط شرکت ایران‌خودرو جهت انعقاد قرارداد و واریز وجه برای متقاضیان دارای اولویت ارسال می‌شود.

بدیهی است که تمامی ثبت درخواست‌ها منجر به ایجاد تعهد برای شرکت ایران‌خودرو نخواهد شد و صرفاً متقاضیانی مشمول دریافت خودرو می‌شوند که بر اساس ظرفیت فروش، موفق به دریافت اولویت‌های نخست این مرحله از ثبت تقاضا شده و درحقیقت در قرعه‌کشی اولویت‌بندی نوبت کسب می‌کنند و الباقی حذف خواهند شد.

تاکید می‌شود که اولویت‌های خارج از ظرفیت تعیین شده فروش، بلافاصله پس از قرعه‌کشی حذف خواهند شد؛ اما امکان ثبت مجدد درخواست خرید برای آن‌ها در طرحی که برای پایان سال جاری مجدد پیش‌بینی شده، فراهم خواهد بود.

همچنین شایان ذکر است که پس از اعلام اولویت‌بندی، وجه مسدودی بدون مراجعه به بانک، رفع و مبلغ توسط متقاضی قابل برداشت خواهد بود.

برچسب ها: ایران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر