کد خبر: ۴۸۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲

خدمات رسانی به زائران باید به بهترین نحو انجام شود

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه حماسه کربلا پایانی ندارد بنابراین خدمات‌رسانی به زائران هم باید به بهترین نحو انجام شود، تاکید کرد: مقام معظم رهبری فرمودند زائران کربلا باید بدون دغدغه و آسان سفر کنند و تمام تلاش استاندار محترم و همکاران من و پیگیری نمایندگان هم در این راستاست.
خدمات رسانی به زائران باید به بهترین نحو انجام شود

مخاطب ۲۴- فرزانه صادق مالواجرد - وزیر راه و شهرسازی امروز و در اولین روز کاری خود در یک ارتباط زنده تلویزیونی اظهار کرد: خدا را شاکریم که اولین سفر و مأموریتم به شهر ایلام و پایانه‌های شهری و دیدن زوار عاشقی که به کربلا عازم هستند و می‌آیند، است.

وی افزود: این سعادت نصیب من شد که از پایانه‌های مرزی حتما بازدیدی داشته باشم. همانگونه که می‌دانید بیش از سه میلیون زائر امسال عازم کربلا و نجف شده‌اند و باید گفت حماسه کربلا پایانی ندارد، بنابراین خدمات‌رسانی به زائرین هم باید به بهترین نحو انجام شود. مقام معظم رهبری فرمودند زائران کربلا باید بدون دغدغه و آسان سفر کنند. تمام تلاش استاندار محترم و همکاران من و پیگیری نمایندگان در این راستا است.

صادق مالواجرد تصریح کرد: در این روز‌ها تعداد بازگشت زائران بیشتر است و آماری که از استاندار محترم گرفتم، حاکی از آن است که بیش از ۲۲۰ هزار نفر به خاک ایران بازگشته‌اند و از خدمات‌رسانی به زوار که برمی‌گردند با سرعت بیشتری انجام می‌شود. خوشبختانه در بازدیدی که انجام شد وضعیت مناسب است البته که باید خدمات بهتری به زائر داده شود و ان‌شاالله در سال‌های بعد با کمک دولت و مجلس اتفاقات بهتری هم رخ خواهد داد.

وزیر راه و شهرسازی درباره نحوه گزارش تخلفات توسط زائران توضیح داد: بازرسی که وزارت راه و شهرسازی پیش بینی کرده، مستقر است و هم نظارتی که استاندار محترم در پایانه پیش بینی‌کردند کاملل بر پایانه وجود دارد و اگر شکایتی وجود داشته باشد، مراجعه می‌کنند و به شکایات پاسخ‌گویی انجام می‌شود. بیش از ۵۰ درصد ورود و خروج زائران از مرز مهران است که خود مسئولیت را سنگین‌تر کرده است و من از زمانی که وارد این مرز شدم، دیدم استاندار محترم شبانه روز در حال زحمت کشیدن است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم
رئیس‌جمهور با هدف افتتاح چند رویداد ملی و بین‌المللی وارد اصفهان شد و در جمع مدیران آموزش و پرورش کشور بر اصلاح مدیریتی، خودباوری و عمل‌گرایی تأکید کرد.
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر