کد خبر: ۴۸۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱

وزیر کشور: برای سربلندی ایران عزیز تلاش می‌کنیم

اسکندر مومنی گفت: تلاش خواهیم کرد تا رویکرد مجلس که با رای یکپارچه به کابینه تحقق پیدا کرد گسترش یافته و در نهایت باعث همبستگی ملی و سربلندی ایران عزیز شود.
وزیر کشور: برای سربلندی ایران عزیز تلاش می‌کنیم

مخاطب ۲۴- وزیر کشور  چهارشنبه عصر پس از آیین استقبال در وزارت کشور اظهار کرد: رویکرد اصلی ما همانطور که جناب آقای رییس جمهور نیز فرمودند وفاق ملی برای ایجاد همبستگی ملی است.

وی با اشاره به عزم وزارت کشور برای استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود افزود: ما تلاش خواهیم کرد تا رویکرد مجلس شورای اسلامی که با رای یکپارچه امروز خود به کابینه رییس جمهور محترم تحقق پیدا کرده است گسترش یافته و در نهایت باعث همبستگی ملی و سربلندی ایران عزیز شود.

وی مهمترین برنامه وزارت کشور در کوتاه مدت را برنامه اربعین دانست و اضافه کرد: اربعین هر ساله یکی از بزرگترین برنامه‌های کشور و نمود قدرت نرم جهان تشیع است و جناب آقای دکتر وحیدی و همکارانشان زحمات زیادی را در این راه کشیده اند، از این رو اولین برنامه ما سرکشی از مناطق مرزی و اظهار خداقوت به همه دست اندرکاران ستاد اربعین خواهد بود.

وزیر کشور رای معنادار وکلای کشور را به منزله سنگینی چندین باره وظیفه خود دانست و اظهار کرد: این رای طبیعتا وظیفه ما را بسیار سنگین‌تر کرد و انشالله این پشتوانه‌ای برای تلاش و خدمت بیشتر به مردم خواهد بود. امروز کشور ما بیش از هر زمان دیگری نیاز به امنیت، آرامش، آسودگی خاطر، وفاق و همبستگی ملی دارد و رای مجلس پشتوانه‌ای برای تلاش بیشتر و تعامل بین دولت و مجلس خواهد بود؛ و با تقدیر و تشکر از همه نمایندگان مجلس گفت: این حضور در مجلس و تعامل با نمایندگان محترم صرفا برای گرفتن رای اعتماد نبود و پس از این هم نمایندگان شاهد تلاش و تعامل بیشتر ما خواهند بود.

برچسب ها: وزیر کشور
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه
باشگاه القادسیه عربستان با مهاجم تیم ملی فوتبال ایتالیا به توافق رسید و قرارداد امضا کرد. رقم این قرارداد ۷۰ میلیون یورو اعلام شده است.
هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید
لینک فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید. این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.
چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟ چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟
آلودگی هوا آثار مختلفی روی بدن انسان‌ها دارد؛ اما با برخی اقدامات می‌توان این آثار منفی را کاهش داد.
برگزیده
نظر شخصی ریس جمهور با سیاست‌های کلان نظام فاصله دارد نظر شخصی ریس جمهور با سیاست‌های کلان نظام فاصله دارد
محمدجواد لاریجانی، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، گفت: باید واقع‌بینی را بر خواسته‌ها و تصورات ترجیح دهیم.
۷ مسیر برای حل معمای نفوذ ۷ مسیر برای حل معمای نفوذ
اگر در هر نوع پاسخ به معادله فرد-فناوری تردید داشته باشیم، در یک چیز تردیدی نیست که در جنگ رسانه‌ایِ بی‌وقفه‌ی پس از نبرد ۱۲ روزه، رسانه‌ها و تریبون‌های همسو با اسرائیل، به دنبال آنند که از «نفوذ» بیش از هرچیز «تهدید نرم» بسازند.
جزئیات ماجرای انفجار پیجر‌ها جزئیات ماجرای انفجار پیجر‌ها
شیخ نعیم قاسم گفت: «دو روز مانده به عملیات پیجر‌ها نشانه‌هایی مشکوک از جمله در مورد شکستن پیجر‌ها به دست آمد و همین موضوع باعث شد اسرائیل عملیات خود را زودتر انجام دهد. ۱۵۰۰ پیجر بمب‌گذاری شده دیگر نیز در ترکیه بوده است که بنا به درخواست نجیب میقاتی نخست وزیر موقت لبنان از اردوغان، این پیجر‌ها منهدم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر