کد خبر: ۴۸۷۰۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸

هتریک بانک سینا در ثلث سال

بانک سینا در چهارماهه نخست سال جاری، رکورد‌های جدیدی در کارنامه موفقیت خود ثبت کرد که می‌توان آن را هتریک بانک سینا در این مدت دانست.
هتریک بانک سینا در ثلث سال

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:بانک سینا از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه، رشد قابل توجهی در سود عملیاتی، درآمد‌های کارمزدی و... داشته است.

در این خصوص، معاون مالی بانک سینا گفت: سود عملیاتی بانک سینا در پایان تیرماه امسال به حدود ۲۵ هزار و ۳۴۶ میلیارد ریال رسید.

حمیدرضا ایروانی، معاون مالی بانک سینا در گفتگو با رصد روز با اشاره به تغییر سیاست‌ها و رویکرد‌های بانک سینا در دوره مدیریت جدید، اذعان داشت: تمرکز بر جذب منابع و پویایی سرمایه در گردش بانک سینا تحولات مهمی را در ارکان مالی این بانک ایجاد کرده است به طوریکه باید گفت؛ بانک سینا در مدت زمان کوتاه سپری‌شده از سال جدید امیدواری‌های زیادی را پدیدار ساخته که نویدبخش تأثیرات شگرفی در شبکه بانکی کشور است و برآیند مثبت تغییرات صورت گرفته در این بانک، نشان می‌دهد که نظام بانکی کشور پتانسیل حرکت به سمت دستاورد‌های مهمی را دارد.

ایروانی، ادامه داد: زمان و شیوه بکارگیری فرمالاسیون مدیریتی تابع پارامترهایی است که باید در پیاده سازی آن دقت نظر داشت.

وی افزود: عملکرد بانک سینا در سال گذشته، مبیّن نتایج قابل قبولی بر اساس شاخص‌های عملکردی در نظام بانکی است و در سال جاری نیز علی‌رغم بروز تغییرات ناشی از تغییر در سیاست‌ها و نیز جابجایی مدیران اقتصادی، توانسته با قدرت بیشتری ظاهر شود که در مدت باقی‌مانده تا پایان سال، آثار و نتایج مثبت آن مشاهده خواهد شد.

معاون مالی بانک سینا ضمن تبیین وضعیت درآمد‌های عملیاتی این بانک در چهارماهه نخست سال جاری، تصریح کرد: بجز کاهش جزئی در درآمد‌های سپرده‌گذاری نسبت به مدت مشابه سال قبل در سایر موارد شاهد رشدی قابل توجه بودیم.

وی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که درآمد‌های حاصل از تسهیلات اعطایی بانک سینا در چهارماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ با رشد ۶۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه بوده است. همچنین درآمد‌های اوراق بدهی بانک سینا در همین بازه زمانی افزایش ۱۴ درصدی را تجربه کرده است. درآمد‌های سرمایه‌گذاری نیز حکایت از تحقق رشد ۱۱۸ درصدی را دارد.

به گفته ایروانی، با کسب این نتایج در مجموع، درآمد‌های عملیاتی بانک سینا تا پایان تیرماه امسال به ۵۳ هزار و ۶۲۲ میلیارد ریال رسیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی همچنین سود عملیاتی بانک سینا را در پایان تیرماه ۱۴۰۳ در حدود ۲۵ هزار و ۳۴۶ میلیارد ریال عنوان کرد تا در این بخش نیز افزایش ۵۱ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل ثبت کند.

بر اساس آمار ارائه شده توسط معاون مالی بانک سینا، درآمد کارمزدی بانک سینا با رسیدن به رقم ۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد ریال، ۱۰۱ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه کرد.

مانده سپرده‌های دریافتی بانک سینا در همین بازه زمانی به بیش از ۹۰۹ هزار و ۱۵۳ میلیارد ریال رسید تا در مقایسه با ۴ ماهه نخست سال گذشته از این حیث ۳۴ درصد رشد نهایی شود که یکی از مهمترین فاکتور‌های سنجش میزان مقبولیت بانک‌ها نزد سپرده‌گذاران است.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر