کد خبر: ۴۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۴

انبار احتکار برنج در زنجان کشف شد

فرمانده انتظامی خرم‌دره از کشف دو انبار احتکار انواع برنج به ارزش بیش از ۱۵ میلیارد ریال توسط ماموران انتظامی این شهرستان خبر داد.
انبار احتکار برنج در زنجان کشف شد

به گزارش سرویس استان ها/ زنجان مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا؛ سرهنگ هادی نوروزی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و مبارزه با احتکار در خرم‌دره، اظهار کرد: در همین راستا ماموران این پلیس با بهره‌گیری از توان عملیاتی و اطلاعاتی موفق به شناسایی دو انبار احتکار مقادیر قابل توجهی انواع برنج در سطح خرم‌دره شده‌اند.

انبار احتکار برنج ئر زنجان کشف شد

 

 


بیشتر بخوانید: جزئیات خرید اینترنتی برنج



وی با بیان اینکه ماموران پس از اطمینان از فعالیت مجرمانه محتکران و پس از هماهنگی قضایی در معیت کارشناسان سازمان صمت و تعزیرات حکومتی به آدرس انبار‌های شناسایی شده اعزام شدند، ادامه داد: پس از بازرسی‌های به عمل آمده از این انبار‌ها انواع برنج احتکار شده توسط ماموران نیروی انتظامی خرم‌دره کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی شهرستان خرم‌دره با بیان اینکه برابر اعلام کارشناسان ارزش تقریبی اقلام احتکار شده بیش از ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: دو نفر متهم در این راستا دستگیر و پرونده متشکله پس از تکمیل تحویل مقام قضایی شدند.

برچسب ها: احتکار برنج زنجان
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری
به‌نظر می‌رسد که درمان هورمونی یائسگی، اثربخشی داروی تیرزپاتید (Zepbound) را افزایش می‌دهد. زنان با ترکیب این دو درمان، وزن بیشتری کم کردند و تعداد بیشتری از آنها توانستند حداقل ۲۰٪ از وزن بدن خود را کاهش دهند. این یافته‌ها، نتایج پیشین درباره‌ی داروی سماگلوتید (Wegovy) را نیز تأیید می‌کنند.
طارمی به خواست خود از اینتر می رود طارمی به خواست خود از اینتر می رود
مهاجم ایرانی اینتر با جدایی‌اش از این تیم در این تابستان جاری موافقت کرده است.
طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم
رئیس جمهور نوشت: معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
پاریس بالاخره باخت! پاریس بالاخره باخت!
بالاخره فصل طولانی فوتبال به اتمام رسید و جام جهانی باشگاه‌ها، قهرمان خودش را شناخت و پی اس جی برابر چلسی زانو زد.
بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت
یعقوب صباحی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز درگذشت.
«سوپرمن» صدرنشین شد «سوپرمن» صدرنشین شد
فیلم ماجراجویانه و ابرقهرمانی «سوپرمن» با فروش جهانی ۲۱۷ میلیون دلار، صدرنشین گیشه سینمای آمریکا و جهان شد، اما چینی‌ها چندان روی خوشی به ابرقهرمان آمریکایی نشان ندادند.
دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور به همراه دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران ظهر دوشنبه با حضور در یکی از هتل‌های شهر تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ ۱۲ روزه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر