کد خبر: ۴۸۶۱۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵

کدام وزرای پیشنهادی بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟

بسیاری از نمایندگان از جمله ابوالفظل ظهره‌وند، سید مرتضی محمودی، و ابوالقاسم جراره، حجت الاسلام ذاکر و... معتقدند که احتمالا ۴ تا ۵ وزیر پیشنهادی دولت یا نمی‌توانند رای اعتماد از مجلس بگیرند یا اینکه رای آن‌ها بل مرزی خواهد بود.
کدام وزرای پیشنهادی بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟

مخاطب۲۴- نهمین جلسه صحن مجلس شورای اسلامی برای بررسی صلاحیت اعضای کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم برگزار شد و تا ساعاتی دیگر و پس از رای‌گیری از نمایندگان برای وزرای پیشنهادی دولت، تکلیف کابینه چهاردهم تقریبا مشخص خواهد شد. بسیاری از نمایندگان از جمله ابوالفظل ظهره‌وند، سید مرتضی محمودی، و ابوالقاسم جراره، حجت الاسلام ذاکر و... معتقدند که احتمالا ۴ تا ۵ وزیر پیشنهادی دولت یا نمی‌توانند رای اعتماد از مجلس بگیرند یا اینکه رای آن‌ها بل مرزی خواهد بود.
از سویی برخی از نمایندگان معتقدتد که از تعداد موافقان و مخالفانی که برای وزرای پیشنهادی مختلف در زمان بررسی صلاحیت‌ها در صحن علنی مجلس ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توان متوجه شد هر وزیر پیشنهادی تقریبا چه وضعیتی در رای‌گیری خواهند داشت.
در جدول زیر تعداد نمایندگانی که برای موافقت و مخالفت با وزرای پیشنهادی دولت در زمان بررسی صلاحیت‌ها ثبت‌نام کرده بودند، آمده است.

کدام وزرای پیشنهادی بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟

کدام وزرای پیشنهادی بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟


طی روز‌های گذشته تعداد نمایندگانی که در مخالفت و موافقت با وزرای پیشنهادی ثبت‌نام کرده بودند از سوی برخی از نمایندگان یا اعضای هیاتن رئیسه مجلس بیان شد.

احتمال می‌رود رأی اعتماد مجلس را کسب نکنندحجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران در این باره اظهار داشت: برخی از وزرای پیشنهادی به دلیل نداشتن شاخص‌های مورد تأکید رهبر انقلاب مورد اقبال نمایندگان انقلابی نیستند، و لذا احتمال می‌رود رأی اعتماد مجلس را کسب نکنند. وی افزود: فکر می‌کنم اغلب افراد معرفی شده با توجه به دقت عمل و در نظر گرفتن ملاحظات و مصالح بتوانند از مجلس رأی لازم را کسب کنند. آقاتهرانی تاکید کرد: این موضوع البته به معنای نمره بالا داشتن همه وزرای پیشنهادی که موفق به کسب رأی اعتماد می‌شوند، نیست. بلکه دلیل آن همراهی با آقای دکتر پزشکیان برای راه اندازی دولت است که نظام و فعالیت‌های آن متوقف نماند؛ لذا توصیه می‌کنم نمایندگان محترم با چینش نیرو‌های خدوم و مؤمن، توجه به خدا و حرکت برای خدا و مردم را فراموش نکنند. ان‌شاءالله که همه به رضای الهی موفق باشیم.

بیشتر بخوانید

نمایندگان به برخی از وزرا که برنامه درستی ندارند رای نمی‌دهندابوالقاسم جراره نماینده دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی هم تاکید کرد: به اعتقاد من تعدادی از وزرای پیشنهادی آنگونه که فضای مجلس نشان می‌دهد موفق به کسب رای اعتماد نخواهند شد، اما اکثریت وزرا موفق می‌شوند رای مجلس را بگیرند. وی افزود: رئیس جمهور تاکید دارد که برنامه‌های دولت و وزرا براساس برنامه‌های بالادستی است، که باید گفت اجرای برنامه‌های بالادستی، نیاز به یک راهبرد و یک برنامه پایین دستی دارد و اگر این برنامه‌ها نباشد ما نمی‌توانیم برنامه‌های بالادستی و سیاست‌های ابلاغی را اجرایی کنیم. برنامه‌هایی مانند برنامه هفتم توسعه و سیاست‌های ابلاغی، یک چشم‌انداز هستند و به هر حال نشان دهنده مسیر هستند، ما برای اینکه به آن مسیر برسیم باید برنامه‌های عملیاتی داشته باشیم. این نماینده مجلس اظهار داشت: برخی از وزرای پیشنهادی در این برنامه عملیاتی بعضا دچار چالش هستند، یعنی برخی از این وزرای پیشنهادی معتقدند برنامه آن‌ها همان برنامه بالادستی است و برنامه‌ای برای اجرا ندارند. جراره تصریح کرد: از سوی دیگر در توانمندی بعضی از افراد معرفی شده از سوی دولت هم ما بحث‌هایی داریم، مثل این که آیا این افراد می‌توانند به برنامه‌ای که گفته شد و به افق آن برنامه برسند، برای همین احتمالا نمایندگان به برخی از وزرا که برنامه درستی ندارند رای ندهند.
حدود ۵ وزیر پیشنهادی برای اخذ رای اعتماد لب مرز هستندحجت الاسلام سیدسلمان ذاکر، نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: وزاری پیشنهادی دولت باید برای مدیریت وزارتخانه‌ای که قرار است کلید آن را تحویل بگیرند، برنامه دقیق و اجرایی داشته باشند. نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: به اعتقاد من ۴ تا ۵ وزیر پیشنهادی دولت یا رای نمی‌آورند یا رای آن‌ها لب مرز خواهد بود، افرادی مانند آقای ظفرقندی، میدری، همتی و همین چند نفری که اسم آن‌ها مطرح می‌شود.

برچسب ها: مجلس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر