کد خبر: ۴۸۵۸۸
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
معاون توسعه صنعتی شرکت ملی صنایع مس ایران خبر داد؛

تولید ۱۲۴ هزار تن آند در شرکت ملی صنایع مس طی ۴ ماهه ابتدای سال جاری/ثبت رشد ۷ درصدی تولید

معاون توسعه صنعتی و کنترل تولید شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه، ۱۲۴ هزار تن آند در شرکت ملی مس تولید شد که رشد ۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
تولید ۱۲۴ هزار تن آند در شرکت ملی صنایع مس طی ۴ ماهه ابتدای سال جاری/ثبت رشد ۷ درصدی تولید

مخاطب24:مهندس بهروز رحمتی در گفتگو با مس‌پرس، با اعلام این خبر اظهار کرد: با مجاهدت همکاران تلاشگر در کارخانجات ذوب سرچشمه و خاتون آباد برای نخستین بار تولید ۱۲۴ هزار تن آند به ثبت رسیده در حالی که آخرین رکورد ثبت شده در بازه زمانی ۴ ماه نخست سال، رقم ۱۲۱ هزار تن در سال ۱۳۹۹ بوده است.

وی به آمار و ارقام فروش شرکت ملی مس هم اشاره کرد و ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ کل ارزش فروش شرکت ملی صنایع مس ایران ۸۸ هزار میلیارد تومان بود، اما این رقم در پایان سال ۱۴۰۲ به فروش بی نظیر ۱۲۴ هزار میلیارد تومانی و بالاترین رکورد تاریخی فروش شرکت رسید.

معاون توسعه صنعتی و کنترل تولید شرکت ملی صنایع مس ایران بیان کرد: این دستاورد مهم در شرایطی به ثبت رسید که در سال ۱۴۰۲ از سقف قیمتی ۱۰ هزار دلاری مس ثبت شده در سال ۱۴۰۰ فاصله زیادی داشتیم و قیمت جهانی مس به دلیل بحران‌های موجود در اقتصاد جهانی و همچنین رکود در بخش املاک و مستغلات چین، بحران اوکراین و... با شتاب کمتر به رشد قیمتی ادامه می‌دهد.

وی افزود: در کنار این دستاورد بزرگ در حوزه فروش در سال گذشته، شرکت ملی مس در ۳ ماهه نخست ۱۴۰۳ موفق به ثبت فروش حدود ۳۴ هزار میلیارد تومانی شد. این در حالی است که شرکت در مدت مشابه سال قبل، فروش حدود ۲۳ هزار میلیارد تومانی را به ثبت رساند که نشان دهنده رشد ۴۸ درصدی مجموع فروش شرکت است.

معاون توسعه صنعتی و کنترل تولید شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به رشد صادرات کاتد مس در ۳ ماهه سال جاری تصریح کرد: رشد فروش شرکت ملی مس در بهار سال جاری از یکسو حاصل افزایش صادرات کاتد و از سوی دیگر بهره‌گیری از موقعیت فروش صادراتی در زمان افزایش قیمت مس و عبور از سقف قیمتی ۱۰ هزار دلاری در ماه‌های نخست امسال بوده است.

وی ادامه داد: ارزش صادرات شرکت طی ۳ ماهه سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۹۳ میلیون دلار بوده است که نسبت به صادرات حدود ۵۳ میلیون دلاری مدت مشابه سال گذشته افزایش کم نظیر بیش از ۵۳ درصدی را نشان می‌دهد.

رحمتی خاطرنشان کرد: صادرات محور بودن شرکت ملی مس و حفظ جریان درآمد ارزی در سال‌های اخیر کمک بسزایی به تامین ارز مورد نیاز کشور کرده است. این شرکت همواره ضمن حفظ عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده غیرنفتی کشور طی سنوات اخیر، رکورددار صادرات در حوزه غیرنفتی در چند سال گذشته بوده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر