کد خبر: ۴۸۵۶۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵

رضایی:مانع اصلی مذاکرات، نتانیاهو و کابینه تندرو او است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ایران در زمان و مکان مناسب اقدام خواهد کرد و پیامد‌های اقدام خود را بررسی کرده‌ایم و اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو که در حال فرو رفتن به باتلاق است از این شرایط بیرون آید و اقدامات ایران حساب‌شده خواهد بود.
رضایی:مانع اصلی مذاکرات، نتانیاهو و کابینه تندرو او است

مخاطب۲۴- محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصاحبه با شبکه CNN آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگار این شبکه مبنی بر اینکه "وضعیت پرتنشی بر خاورمیانه حکم‌فرماست و آیا ایران به اسرائیل حمله می‌کند؟ "، گفت: ایران در زمان و مکان مناسب اقدام خواهد کرد و بر اساس ماده ۵۱ منشور سازمان ملل حق داریم از خود دفاع کنیم و اگر پاسخ داده نشود شرارت‌های رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت، بنابراین پاسخ اتفاق خواهد افتاد.

وی در پاسخ به این سوال که "حمله چگونه خواهد بود و ایران چقدر قدرت دارد"، بیان داشت: پاسخ سوال شما پس از اقدام ایران مشخص خواهد شد.

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس ادامه داد: مشکل بزرگ امروز منطقه ما این است که آمریکا تمام راه‌های سیاسی و حقوقی برای مهار اسراییل را بسته است. امروز در غزه بزرگترین جنایت‌های بشری در جریان است و بیش از بمب‌های جنگ جهانی دوم بر سر مردم غزه بمب ریخته شده است و هر ۳۰ فلسطینی ۱ تن بمب بر سرش فرود آمده است و ده‌ها هزار تن شهید و زخمی شده‌اند.

رضایی در پاسخ به این سوال که "راه‌حل ایران برای تبدیل نشدن پاسخ به اسراییل به جنگ بزرگ در منطقه چیست؟ "، بیان کرد: پیامد‌های اقدام خود را بررسی کرده‌ایم و اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو که در حال فرو رفتن به باتلاق است از این شرایط بیرون آید و اقدامات ایران حساب‌شده خواهد بود.

بیشتر بخوانید

وی در پاسخ به این سوال که "پیام شما به آمریکا به‌عنوان مهمترین حامی اسراییل چیست؟ "، اظهار داشت: به آمریکایی‌ها می‌گوییم که عاقل باشند. آمریکا باید به این مسئله فکر کند که چرا در خاورمیانه منفور است؟ نتیجه لشکرکشی به عراق و افغانستان چه بود؟ نتیجه حمایت‌های بی‌رویه از اسرائیل چه بوده است؟ نتیجه فشار به ایران و تحریم ایران چه بود؟ آمریکا به کدام‌یک از اهداف خود در منطقه دست یافته است؟ واقعیتی که آمریکا باید با آن مواجه شود و بپذیرد این است که باید در سیاست‌های خود در خاورمیانه بازنگری کند.

رضایی افزود: سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه در واشنگتن تدوین نمی‌شود بلکه در تل‌آویو تدوین و طراحی می‌شود و مقامات کاخ سفید آن را اجرا می‌کنند. در واقع، اسراییل دستور می‌دهد و آمریکا اجرا می‌کند. این چیزی جز تحقیر قدرت آمریکا نیست. در چنین شرایطی آمریکا حتی نمی‌تواند یک بازیگر قابل اتکا برای دیگر متحدان خود باشد. به همین دلیل عربستان، ترکیه و سایر شرکای آمریکا در منطقه به سمت روسیه و چین گرایش بیشتری پیدا کرده‌اند و دیگر به آمریکایی‌ها اعتماد ندارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: واشنگتن نمی‌تواند از یک‌سو خواستار کاهش تنش باشید و در مقابل، از منبع اصلی تنش یعنی اسراییل حمایت تمام‌قد کنید. شما نمی‌توانید واقعیت قدرت جمهوری اسلامی ایران را نادیده بگیرید. ایران به لحاظ تاریخی و ژئوپلیتیکی بازیگری پرنفوذ و قدرتمند است. ما در منطقه در مقابل تجاوزات صدام حسین به ایران و کویت و ایضا در مقابل تروریسم در سوریه و عراق و افغانستان ایستادیم و صلح و امنیت در منطقه را وظیفه خود می‌دانیم و آمریکا نباید در مقابل نقش صلح و امنیت‌سازی ایران در منطقه بایستد.

رضایی در پاسخ به سوال خبرنگار سی‌ان‌ان مبنی بر اینکه "آمریکا ایران را تهدید به پیامد‌های گسترده در صورت حمله به اسراییل کرده است، نظر شما چیست؟ " خاطرنشان کرد: آمریکای امروز آمریکای گذشته نیست، آن‌ها در اوکراین، تایوان و در دریای سرخ درگیر هستند و قادر به باز کردن جبهه جدیدی علی‌الخصوص در برابر ایران که توانایی بالایی در آسیب زدن به آمریکا دارد و فرماندهان آمریکایی این را خوب می‌دانند، نیست، لذا از درگیری با ایران خودداری می‌کند و سربازان آمریکایی هم روحیه درگیری با ایران را ندارند، اما به هر حال ما آماده‌ایم و به هر اقدامی پاسخ می‌دهیم.

وی در پاسخ به این سوال که "تدبیر ایران برای حمله شدید و بازدارنده که در عین حال منجر به جنگ گسترده نشود چیست؟ "، اظهار داشت: این موضوع پس از اقدام مشخص خواهد شد. موضوع مهم، آتش‌بس و پایان خون‌ریزی و جنایت رژیم اشغالگر اسراییل است و اگر همان ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی، آمریکا اسراییل را وادار به آتش‌بس می‌کرد، جنگ گسترده نمی‌شد و عامل این اتفاق آمریکا و اسراییل هستند لذا باید آتش‌بس اتفاق بیفتد و نتانیاهو تحویل دادگاه بین‌الملل داده شده و مجازات شود.

رضایی در پاسخ به این سوال که "آیا شما به مذاکرات آتش‌بس خوش‌بین هستید؟ " گفت: مانع اصلی مذاکرات، نتانیاهو و کابینه تندرو او است و آن‌ها حتی طرح بایدن که مورد قبول حماس بود را نپذیرفتند و با این شرایط به آینده مذاکرات خوش‌بین نیستم.

وی در پاسخ به این سوال که "با توجه به روی کار آمدن دولت جدید در ایران و شرایط حساس منطقه، آیا آقای پزشکیان از پس شرایط برخواهد آمد؟ "، گفت: بنده به آقای پزشکیان امیدوارم، ایشان گروه‌های مختلف را در انتخابات جذب کردند و در هماهنگی با رهبری انقلاب و مجلس و قوه قضاییه هستند و به دولت ایشان خوش بین و امیدوار هستم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بحرانی که اسراییل در غرب آسیا شروع کرده است اگر کنترل نشود پایان خوبی نخواهد داشت، بیان داشت: بنای ایران بر جنگ نیست، اما با قدرت از خود دفاع خواهد کرد، معتقدیم ساختار‌های امنیتی برآمده از نظام دوقطبی زمان جنگ سرد کارآمد نیست و آمریکا نباید مانع امنیت جمعی کشور‌های غرب آسیا شود چراکه کشور‌های منطقه قادر به تشکیل اتحادیه امنیت هستند و دخالت آمریکا و اروپا مانع این موضوع است.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که "به نظر شما کشور‌های منطقه از جمله عربستان و امارات که به پیمان آبراهام پیوسته‌اند و متحد آمریکا هستند، اتحادیه امنیتی مورد اشاره شما را خواهند پذیرفت" گفت: تنها راه امنیت منطقه اتحاد است و همان‌طور که شاهد هستیم راهکار‌های دیگر از جمله توافق آبراهام شکست خورده و گواه آن وضع امروز منطقه است.

برچسب ها: محسن رضایی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت