کد خبر: ۴۸۵۵۱
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵

محصولات ایران خودرو را با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومانی بانک رفاه کارگران خریداری کنید

مشتریان بانک رفاه کارگران تا روز دوشنبه ۲۹ مردادماه با وکالتی کردن حساب خود، از اعتبار ۱۰۰ میلیون تومانی طرح "همیار رفاه" این بانک به منظور شرکت در طرح عرضه محصولات ایران خودرو بهره‌مند می‌شوند.
محصولات ایران خودرو را با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومانی بانک رفاه کارگران خریداری کنید

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:این بانک به منظور رفاه حال متقاضیان و تسهیل در تامین موجودی حساب آنان به منظور شرکت در این طرح، اقدام به اعطای اعتبار ۱۰۰ میلیون تومانی به مشتریان در قالب طرح "همیار رفاه" کرده است.

بر اساس این گزارش، متقاضیان با مسدودی تنها ۱۳۰ میلیون تومان در حساب وکالتی خود نزد این بانک می‌توانند شانس حضور در این فرصت استثنایی را به دست آورند.

شایان ذکر است، شرکت ایران‌خودرو به تازگی طرح عرضه محصولات خود را فعال کرده که متقاضیان لازم است مبلغ ۲۳۰ میلیون تومان را در حساب بانکی خود به صورت مسدودی قرار دهند.

فرصت وکالتی نمودن حساب و تامین وجه برای شرکت در این طرح تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۹ مردادماه به اتمام می‌رسد و مشتریان متقاضی شرکت در این طرح می‌توانند به صورت غیرحضوری از طریق مراجعه به سامانه محور به نشانی https://mehvar.rb۲۴.ir و یا مراجعه حضوری به شعب بانک رفاه کارگران در سراسر کشور نسبت به وکالتی کردن حساب‌های خود (با رعایت حداقل مانده حساب ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال) اقدام کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر